Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 14 týdnů 3 dny
Chrudimsko – Řidič pod vlivem vodky, aby prý zahnal únavu, jak vysvětloval policii, ujel několik hodin jízdy, než narazil do několika stromů a...Celý článek »
vydáno před 8 let 26 týdnů
Rozhovice - Při střetu s traktorem utrpěl řidič auta Volkswagen Golf těžká zranění, další tři lidé byli zraněni lehce. Celý článek »
vydáno před 8 let 30 týdnů
Podlažice/Přibylov - Ve čtvrtek 10. září v 06.25 hodin došlo v lesním úseku mezi uvedenými obcemi k dopravní nehodě. „Řidička osobního vozidla Škoda...Celý článek »
vydáno před 8 let 30 týdnů
Chrudim - Policie pátrá po autě a jeho řidiči, který ve středu 9. září 2015 mezi 16.00 až 17.30 hodin poškodil dlážděný chodník. „Neznámý řidič s...Celý článek »
vydáno před 8 let 35 týdnů
Hlinsko - Dopravní nehody způsobené opilými řidiči řeší policisté takřka pravidelně. Nehody, kdy je „viník“ opilý a druhý nevinný účastník také opilý...Celý článek »
vydáno před 10 let 10 týdnů
Hlinsko - V dopoledních hodinách přijali policisté zdejšího obvodního oddělení oznámení od 91leté důchodkyně, že byla okradena. Uvedla, že se k ...Celý článek »
vydáno před 10 let 25 týdnů
Hlinsko - Policisté zdejšího oddělení se aktuálně zabývají případem, kdy vlezlá a drzá žena nejprve oklamala důchodky a pak jí z bytu sebrala...Celý článek »
vydáno před 11 let 25 týdnů
Hlinsko - Opilý řidič zde po 22. hodině v křižovatce u Šafáříkovy ulice havaroval. Zmožen alkoholem se příliš nevěnoval řízení a se svou...Celý článek »
vydáno před 3 dny 3 hodiny
Chrudim – Jak je to ve skutečnosti s nehodovostí v nově měřeném úseku v chrudimské městské části Markovice, mohlo v Markovicích za posledních deset...Celý článek »
vydáno před 3 dny 6 hodin
Pardubice – Jako by nestačilo, že v místě právě probíhá oprava silnice první třídy a s ní související zúžení ze čtyř pruhů na dva. Dnes ráno se u...Celý článek »