Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 32 týdny
Pardubice - Do restaurace na Dukle vyrazil místní 28letý muž, aby se tu do sytosti najedl a napil. Z jídelního a nápojového lístku si vybral, na...Celý článek »
vydáno před 9 let 25 týdnů
Pardubice - Lesopark na Dukle by se v krátké době měl změnit k nepoznání. Město chce na jeho revitalizaci využít prostředky z Evropského fondu pro...Celý článek »
vydáno před 10 let 2 týdny
Pardubice - Program umožňující majitelům bytových domů získat zvýhodněné úvěry na rekonstrukci a modernizaci bytových domů v lokalitách Dukla,...Celý článek »
vydáno před 11 let 14 týdnů
Pardubice - Náhodná kolemjdoucí volala strážníkům, že je na Dukle a volně pobíhající pes jí tam právě napadá. Strážníci po příjezdu na místo psa...Celý článek »
vydáno před 11 let 39 týdnů
Pardubice - Nekonečné jsou neopodstatněné stížnosti jednoho obyvatele z Dukly. Někteří chroničtí stěžovatelé jsou schopni strážníkům znepříjemňovat...Celý článek »
vydáno před 12 let 8 týdnů
Pardubice - V nočních hodinách oznámil zdejším strážníkům jeden muž z Dukly, že z prostoru před Základní školou Staňkova...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 6 dnů
Pardubice – Včerejší akce pardubického magistrátu organizováním prostřeného stolu prostřednictvím Piana na ulici na třídě Míru ukázala, jaký...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Pardubice/Srch – Policie pátrala po 81leté seniorce, která se odpoledne vydala ze svého bydliště v Srchu do Pardubic, ale do večera se nevrátila.Celý článek »
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Pardubice – Uzavírka potrvá celé letní prázdniny. Podjezd z ulice 17. listopadu na ulici Jana Palacha bude úplně uzavřen do 6. července a po té...Celý článek »
vydáno před 2 roky 3 týdny
Pardubický kraj – Dnes se v prostorách krajského úřadu na Komenského náměstí v Pardubicích, v sále Jana Kašpara, kde bylo očkovací...Celý článek »