Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 37 týdnů
Chrudim – Manitou Železné hory se stal ve městě již tradicí. Tradicí se však v souvislosti s těmito cyklistickými závody stalo i setkávání s...Celý článek »
vydáno před 7 let 38 týdnů
Chrudim - V sobotu 20. srpna zveme všechny bikery a bikerky do Chrudimi. Hlavním organizátorem závodu je MTBC Manitou Chrudim Sokol Chrudim a MTBC I-...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 4 dny
Chrudim – Péče o památky a udržování historického jádra Chrudimi spočívá především v citlivosti k detailu. Jak vlastně dopadla oprava zdi nad...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 14 hodin
Chrudim – Zatímco nábřeží Chrudimky se zatím k lepšímu neproměnilo, na mostě, který bude celý nahrazen novým v příštím roce, se už pracuje. S tím ale...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 4 dny
Chrudim – Nepříjemný souběh dvou uzavírek čeká město Chrudim postupně už příští týden. Místostarosta zodpovědný za dopravu, Zdeněk Kolář (ANO 2011),...Celý článek »
vydáno před 37 týdnů 16 hodin
Chrudim – Oficiálně je sjezd pískovcových schodů už dávnou minulostí. O proběhlém víkendu měla ale dle vyjádření vrchního strážníka Městská policie...Celý článek »
vydáno před 37 týdnů 18 hodin
I letos si našel již tradiční cyklistický závod Manitou Železné hory CARDION své příznivce a odpůrce. Stále se najdou občané, kterým totiž není...Celý článek »
vydáno před 37 týdnů 2 dny
Chrudim – Centrum města se dnes přizpůsobuje uzavírkami cyklistům.  Závod v Chrudimi, Manitou Železné hory CARDION, probíhá navzdory některým...Celý článek »
vydáno před 1 rok 10 týdnů
Chrudim – Jako obvykle se předpokládá, že rekonstrukci plynovodu budou doprovázet kvůli uzavírkám dopravní komplikace. Ale výměnou za tyto trable...Celý článek »
vydáno před 1 rok 24 týdny
Chrudim – Dopravní situace ve městě prý vyžaduje, že zastávka na Tyršově náměstí se po dobu uzavírky v Novoměstké ulici obnovit nemůže. Ale od...Celý článek »