Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 36 týdnů 3 hodiny
Chrudim – I přes nepříznivé počasí utržilo město Chrudim během Salvátorské pouti více peněz za pronájem provozovatelům pouťových atrakcí a stánků než...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 3 dny
Chrudim – Letos počasí na chrudimskou Salvátorskou pouť nevyšlo. Lidem, co přišli, deštivé počasí ale nevadilo a užívali si pohodovou atmosféru bez...Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 1 den
Chrudim – Jako první se na nové atrakci vyřádí v Chrudimi. Plán rozmístění atrakcí na letošní chrudimské pouti už schválila Rada města Chrudim. Na...Celý článek »
vydáno před 1 rok 35 týdnů
Chrudim – Letošní světská část Salvátorské pouti se opět navrátila do starých zajetých kolejí posledních let a město Chrudim se na víkend...Celý článek »
vydáno před 1 rok 44 týdny
Heřmanův Městec – V sobotu 18. června se nedaleký Heřmanův Městec pokusí vybudovat tradici keramických trhů. Na náměstí budou řemeslníci a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 47 týdnů
Chrudim – Jak asi bude vypadat letošní pouť? Budou pořadatelé nabízet u vstupu dětem chůdy, aby z pouti také něco měly, nebo se vše zvrhne jako v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – O letošní pouti se budou mít občané po dvou letech omezení nejspíš na co těšit, a to jak návštěvníci, tak i někteří obyvatelé domů, kteří...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Heřmanův Městec – V pondělí 24. ledna od 17 hodin se v místní sokolovně koná divadelní představení Deštivé dny od amerického autora Keitha...Celý článek »
vydáno před 2 roky 19 týdnů
Heřmanův Městec/Stojice – Ke kolizi na sněhu a neprůjezdnosti silnice I/37 došlo včera ve večerních hodinách za Stojicemi směrem na Holotín. Řidič...Celý článek »
vydáno před 2 roky 36 týdnů
Chrudim – V sobotu večer řešili strážníci oznámení o napadení na Resselově náměstí. Jak to bylo ve skutečnosti a co za to, bude muset rozhodnout až...Celý článek »