Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 týdnů 6 dnů
Pardubice/Chrudim – Situace na místě je velmi náročná. Silně podmáčená zem a vydatný déšť komplikuje práci hasičům i dopravní policii. Policie stále...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 1 den
Hrochův Týnec/Stíčany – Ve středu ráno se stala v Nádražní ulici poblíž vlakového přejezdu u místního nádraží a firmy NIKA Logistic vážná dopravní...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - Pondělí 13. června bude dnem, jehož vinou přibude na silnici ze Slatiňan do Nasavrk další pomníček. Ranní jízdu u zatáčky pod Libání...Celý článek »
vydáno před 8 let 20 týdnů
Trhová Kamenice - V neděli před 18. hodinou došlo na silnici z Hlinska do Trhové Kamenice k tragické dopravní nehodě. Na odbočce ke...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Když zemřou na jednom místě za posledních pět let tři lidé, dva jsou těžce zraněni a dojde tady celkem k dvaadvaceti karambolům, něco to signalizuje...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Lukavice - V pátek došlo na silnici I/37 poblíž této obce na Chrudimsku k tragické dopravní nehodě. Celý článek »
vydáno před 8 let 29 týdnů
Chrudim - Vedení města se rázně ohradilo proti tvrzení bývalé zastupitelky Věry Doležalové (ČSSD), že se nesnaží nic dělat s rizikovým úsekem na...Celý článek »
vydáno před 8 let 30 týdnů
Kutřín/Perálec - K tragické dopravní nehodě, při níž byli usmrceni dva mladí lidé a třetí byl s těžkými zraněními transportován vrtulníkem do...Celý článek »
vydáno před 8 let 30 týdnů
Chrudim/Píšťovy - K tragické dopravní nehodě mezi Chrudimí a Slatiňany u odbočky na Píšťovy vyjížděli ve středu 26. srpna v 18.13 hodin chrudimští...Celý článek »
vydáno před 8 let 34 týdny
Chrudim - Ve čtvrtek krátce po 13. hodině došlo na křižovatce ulic Poděbradova a V Hliníkách ke střetu nákladního auta značky Mercedes s 65letou...Celý článek »