Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 1 týden
Slatiňany - Ze středy na čtvrtek se zatím neznámý lupič vloupal do rodinného domu, zatímco v něm spali manželé. Ti se odebrali ke spánku kolem...Celý článek »
vydáno před 11 let 24 týdny
Seč - Od víkendu se policisté třemošnického oddělení zabývají vloupáním do dvou rekreačních chalup. Zloděj se v nich pakoval vším možným. Bral...Celý článek »
vydáno před 11 let 47 týdnů
Skuteč – Během neděle se zatím neznámý zloděj vloupal do jednoho ze zdejších rodinných domů. Zloděj nenechal nic na svém místě. Všechno přehrabal. Z...Celý článek »
vydáno před 1 týden 8 hodin
Chrudimsko – Policie zveřejnila video, prostřednictvím kterého doufá, že vypatrá zloděje peněženky. Na zveřejněném videu je vidět hlouček lidí...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 3 dny
Chrudim – Minulou středu pomohl se zadržením podezřelého pachatele v průmyslové zóně speciálně vycvičený pes. Policie dostala oznámení o vloupání ve...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudimsko – Ve čtvrtek večer bylo na čerpací stanici Indikon nedaleko Seče, u obce Bojanov, v části Kovářov, slyšet při výjezdu na Hrbokov výstřel....Celý článek »
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Chrudimsko – Obávanému zloději, který kradl jízdní kola po celém okrese, bylo 26 let a vydělával si tímto způsobem na drogy. Než ho policie zadržela...Celý článek »
vydáno před 1 rok 37 týdnů
Chrudim – Chrudimští strážníci se můžou díky všímavému oznamovateli pochlubit úspěšným zásahem v zahrádkářské kolonii u Ploché dráhy, kam...Celý článek »
vydáno před 2 roky 30 týdnů
Pod renezanční klenbou sečského zámku se v sobotu 25. září odpoledne uskutečnil koncert chrudimského souboru Nestejskáme si.Vede ho Jenda Stejskal....Celý článek »
vydáno před 2 roky 42 týdny
Seč – Na mapě Pardubického kraje se objevila další nová výjezdová základná krajských záchranářů. Poté, co byla v lednu 2020 otevřena dočasná...Celý článek »