Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 3 týdny
Chrudim - Policie ČR začala trestně stíhat 39letého místního muže z přečinu zanedbání povinné výživy. Dotyčný si dlouhodobě neplní vyživovací...Celý článek »
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Pardubice – Policie konečně převezla muže do věznice. Je ve vazbě v Hradci Králové. A hrozí mu ještě vyšší trest, než kdyby nastoupil hned.  Muž...Celý článek »
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Pardubický kraj − Policejní mluvčí Andrea Muzikantová předávala výzvu teplických kolegů, kteří pátrali po uprchlém vězni. Muž se prý mohl...Celý článek »
vydáno před 6 let 5 týdnů
Chrudim – Rozvod a následná tahanice o svěření dětí do péče může skončit buď v klidu, nebo destrukcí jakýchkoliv pozitivních vazeb na jednoho z...Celý článek »
vydáno před 6 let 23 týdny
Chrudim – Když v červenci sanitka vyrážela do jednoho z chrudimských bytů s tím, že jeho obyvatel potřebuje ošetření, nikdo netušil, jak celá věc...Celý článek »
vydáno před 8 let 13 týdnů
Hlinsko -  Sedmadvacetiletého místního muže začala trestně stíhat chrudimská kriminálka za to, že si neplní svou povinnost, přispívat na výchovu...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Pardubice - V době, kdy byly policejní hlídky zajišťovat veřejný pořádek při včerejším hokejovém utkání v okolí zimního stadionu, jsme přijali...Celý článek »
vydáno před 8 let 19 týdnů
Luže - Na prstech jedné ruky si mohl spočítat 20letý muž, kolikže dnů mu trvá do vypršení trestu zákazu řízení motorových vozidel. Jeho nerozvážnost...Celý článek »
vydáno před 8 let 19 týdnů
Pardubice - Zdejší policie pátrá po neznámém „lupínkovi“, který ve večerní, nočních, či brzkých ranních hodinach  ze čtvrtka na pátek,...Celý článek »
vydáno před 8 let 26 týdnů
Pardubice - Čtyřicetiletý muž, který se vydal „na nákupy“, byl pracovníkovi ostrahy jistého nákupního centra dost dobře povědomý. Nápadně se totiž...Celý článek »