Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 49 týdnů 1 den
Pardubický kraj – Kde jsou ty časy, kdy vykazovalo nejmladší mezinárodní letiště v ČR i třicetimilionové zisky. Provozní ztráta letiště si vyžádala...Celý článek »
vydáno před 8 let 48 týdnů
Pardubice - Postavit v Pardubicích nový letištní terminál. To je jednou z priorit současného vedení radnice. Už brzy by proto mělo být znovu vypsáno...Celý článek »
vydáno před 10 let 5 týdnů
Pardubice - V příštím týdnu budou z pardubického letiště vzlétat letouny JAS-39 Gripen. Kvůli technické odstávce se sem nadzvukové bitevníky přesunou...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Pardubice - Dramatický okamžik se prožili cestující na palubě letadla Boeingu 737, které v neděli kolem 17. hodiny na místním letišti nezvládlo...Celý článek »
vydáno před 11 let 12 týdnů
Pardubice - Letiště Pardubice odbavilo loni rekordních 125 tisíc pasažérů. V porovnání s rokem 2011 je to dvojnásobný nárůst, protože tehdy...Celý článek »
vydáno před 11 let 20 týdnů
Pardubice - Devětadvacetiletá Olga Kuprina z Moskvy se v pondělí ráno stala jubilejní stotisící cestující na pardubickém letišti. Mladá žena...Celý článek »
vydáno před 11 let 43 týdny
Pardubice - Společnost East Bohemia Airport (EBA), provozující pardubické civilní letiště, rozšíří od 5. června počet pravidelných leteckých spojů z...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Pardubice - Společnost East Bohemian Airport (EBA), provozující pardubické mezinárodní letiště, navýší letos svoje základní jmění o sedm milionů...Celý článek »
vydáno před 12 let 1 týden
Pardubice - Starosta Městského obvodu Pardubice 5 Jiří Hájek navrhl společnosti East Bohemia Airport, které pardubické letiště provozuje,...Celý článek »