Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 26 týdnů 6 dnů
Chrudim – Z probíhajících průzkumů, které organizuje i Sociologický ústav Akademie věd, vyplývá, že stále více lidí si uvědomuje, že klima se...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 1 den
Chrudim – Minulý týden odjela do Prahy do Kampusu ČSOB Šárka Trunečková a tajemník František Chmelík převzít ocenění v soutěži Zelená obec roku a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 den
Chrudim – Radní na tento rok už schválili akční plán zlepšování procesu místní Agendy 21 a zároveň vzali na vědomí vyhodnocení z minulého...Celý článek »
vydáno před 1 rok 19 týdnů
Chrudim – Kdo občas sleduje chrudimskou komunální politiku, ten možná zaznamenal v internetovém prostoru i bulvární článek, ve kterém se používají v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 34 týdny
Chrudim – Vynese kandidáty SNK-ED jejich dosavadní působení na hlavní příčky oblíbenosti u voličů Chrudimi? Po e-mailových schránkách už sice...Celý článek »
vydáno před 2 roky 48 týdnů
Chrudim – Ve vícero městech se dlouhodobě „usiluje“ o to, aby se stala takovou „malou Kodaní“ plnou kol. Děti jinak navštěvující základní umělecké...Celý článek »
vydáno před 3 roky 40 týdnů
Pardubice/Chrudim – Volby do krajských zastupitelstev se blíží. Jako první svou kandidátku odtajnili Piráti, vede ji místní městský zastupitel Daniel...Celý článek »
vydáno před 3 roky 48 týdnů
Chrudim – Dobrých zpráv je v době coronavirové krize jako šafránu. Z nejvyšších míst jsou obyvatelé prakticky bez přestání „bombardováni“ novými...Celý článek »
vydáno před 4 roky 7 týdnů
Chrudim – Žáci základní školy v Chrudimi se mohou nově podílet na zlepšení života města. Zdravé město Chrudim letos v pilotním ročníku...Celý článek »
vydáno před 4 roky 18 týdnů
Chrudim - Chrudimští úředníci v příštím týdnu mohou přispět do sbírky potravin a drogerie pro potřebné. Městský úřad totiž organizuje vlastní...Celý článek »