Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 49 týdnů
Chrudim - Po přestávce v minulém i předminulém týdnu jsou zde opět mé tipy. Zvát vás, mé čtenáře, do Bretaně nebudu. I u nás totiž máme mnoho...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 1 den
Veselý Kopec ľ Během programu Velikonoce na Veselém Kopci se ve dnech od pátku 29. března do pondělí 1. dubna setkáte s křesťanskými tradicemi,...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 1 hodina
Chrudimsko – Tuto každodenní činnost měl mít v popisu práce někdo jiný, kterého k tomu účelu vybral ve výběrovém řízení Pardubický kraj. Jméno této...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 4 hodiny
Chrast – Jeden z posledních stromů, který se počítal mezi nejstarší vysazené stromy v zámecké zahradě v Chrasti založené v 18. století, byl buk...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 50 min
Veselý Kopec - V sobotu 27. ledna se v prostředí muzea v přírodě na Veselém Kopci uskuteční první program roku 2024. Můžete zhlédnout...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 1 den
Veselý Kopec – Slavnostně vyzdobené dřevěné roubenky od soboty 2. prosince přiblíží tradiční činnosti a obyčeje adventního období od poloviny 19...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 3 dny
Chrudimsko – Na policejní linku byla dnes odpoledne oznámena informace o muži s nožem. Vyhrožoval a choval se agresivně. Šlo o minuty. Do Chrasti se...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 1 den
Veselý Kopec – Program věnovaný bramborám se koná na Veselém Kopci v sobotu 7. října od 10 do 16 hodin. Přijeďte si připomenout tradice...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 6 dnů
Veselý Kopec - Vybraní lidoví výrobci z celé České republiky, včetně výrobců oceněných titulem Nositel tradice České republiky nebo ...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 2 hodiny
Veselý Kopec – V sobotu 10. a v neděli 11. června  bude v provozu vodní obilní mlýn v areálu na Veselém Kopci. Program věnovaný...Celý článek »