Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 1 týden
Pardubice/Chrudim - Od 3. dubna do 7. května je uzavřen jeden jízdní pruh silnice I/37 ze směru od Chrudimě do Pardubic, a sice od mimoúrovňové...Celý článek »
vydáno před 9 let 23 týdny
Pardubice/Dražkovice/Medlešice - Dnes v ranních hodinách přijali policisté z Obvodního oddělení Pardubice IV oznámení o krádeži...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 2 dny
Chrudim – Zatímco nábřeží Chrudimky se zatím k lepšímu neproměnilo, na mostě, který bude celý nahrazen novým v příštím roce, se už pracuje. S tím ale...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 6 dnů
Chrudim – Nepříjemný souběh dvou uzavírek čeká město Chrudim postupně už příští týden. Místostarosta zodpovědný za dopravu, Zdeněk Kolář (ANO 2011),...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 23 hodiny
Chrudim – Radní města Chrudim schválili memorandum ke vzniku Centra pro komplexní využití odpadu (CEKVO). Zatím je podle starosty Františka Pilného (...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 2 dny
Pardubice/Chrudim – Česká pošta rozprodává svůj majetek běžně, ale jde zpravidla o takové objekty, které se dají označit za nepotřebné, většinou...Celý článek »
vydáno před 1 rok 4 týdny
Chrudim – Jako obvykle se předpokládá, že rekonstrukci plynovodu budou doprovázet kvůli uzavírkám dopravní komplikace. Ale výměnou za tyto trable...Celý článek »
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Chrudim – Dopravní situace ve městě prý vyžaduje, že zastávka na Tyršově náměstí se po dobu uzavírky v Novoměstké ulici obnovit nemůže. Ale od...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudim – Úpravy v Novoměstské ulici by mohly vyřešit pravidelné uzavírky při sportovních událostech a rovněž ulehčit parkování rodičům vozícím děti...Celý článek »
vydáno před 1 rok 28 týdnů
Chrudim – Prašnost, omezení dopravy a nespokojenost některých občanů s sebou nese budování kanalizace v Medlešicích. Především starší obyvatelé byli...Celý článek »