Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Chrudim – Akcí tohoto týdne se prozatím stalo odtažení jednoho autovraku. Starosta František Pilný (ANO 2011) si k tomu zavolal i kameramana. Ten tak...Celý článek »
vydáno před 1 rok 45 týdnů
Chrudim – Rada města vzala na vědomí zprávu nezávislého auditora k účetní závěrce za loňský rok, zprávu o vztazích a doporučení dozorčí rady ke...Celý článek »
vydáno před 7 let 18 týdnů
Chrudim – Likvidaci plevelů sice již odzvonilo, přestože teploty za oknem připomínají spíše jaro, přesto je opět na místě připomenout způsob, jakým...Celý článek »
vydáno před 9 let 22 týdny
Chrudim - Likvidace plevele je ve městě terčem dlouhodobé kritiky především majitelů rodinných domků. Podle některých z nich se totiž Technické...Celý článek »
vydáno před 9 let 26 týdnů
Chrudim - Jako toxická rosa nebeská se v několika lokalitách objeví postřik hubící plevele. Po stížnostech občanů města, že Technické služby Chrudim...Celý článek »
vydáno před 11 let 15 týdnů
Chrudim - Sněhu neubývá a úklid silnic a především chodníků zůstává často na samotných majitelích nebo nájemnících domů, a to přesto, že je...Celý článek »
vydáno před 12 let 9 týdnů
Chrudim - Za krátkou dobu fungování Chrudimských novin se stalo milým pravidlem, že nás čtenáři začali zásobovat svými příspěvky včetně fotografií....Celý článek »
vydáno před 12 let 10 týdnů
Chrudim - Technické služby (TS) Chrudim vyhlásily včera večer s prvním sněhem ve městě pohotovost. "Stalo se tak v 19 hodin a už krátce na...Celý článek »
vydáno před 12 let 11 týdnů
Chrudim - Majitele garáží v Cihelně začíná znepokojovat hromadění odpadu v této nevzhledné lokalitě, který je všude kolem volně vrstven...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 1 den
Chrudim – Když se František Pilný (ANO 2011) před šesti lety ucházel o místo starosty, sbíral podporu i u handicapovaných spoluobčanů a jednou z...Celý článek »