Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 45 týdnů
Proseč - Ve středu se na strážníky Městské policie ve Skutči obrátila místní žena s tím, že ji někdo před obchodem na náměstí. Dr. Tošovského  ...Celý článek »
vydáno před 8 let 47 týdnů
Prachovice - Škoda za 75 tisíc korun zůstala za dosud neznámým zlodějem, který z volně přístupného areálu jisté společnosti, respektive z kolejiště...Celý článek »
vydáno před 9 let 3 týdny
Heřmanův Městec - Policisté zdejšího oddělení zabodovali. Podařilo se jim dopadnout zloděje, který měl na svědomí vloupání do chalupy.   "K...Celý článek »
vydáno před 9 let 24 týdny
Heřmanův Městec -  Policisté zdejšího oddělení aktuálně stíhají jistého 58letého muže, který si chtěl přijít na sladkosti a drobné peníze poté,...Celý článek »
vydáno před 9 let 28 týdnů
Chrudim - Zdejší policie pátrá po zloději, který se v minulých dnech vloupal do sklepní kóje v ulici Dr. Peška, ze které si odnesl drahé...Celý článek »
vydáno před 9 let 42 týdny
Heřmanův Městec - Policisté zdejšího oddělení se aktuálně pídí po neznámém zloději, který se v jejich rajonu „podíval“ do budovy jedné z ...Celý článek »
vydáno před 9 let 42 týdny
Heřmanův Městec - Policisté zdejšího oddělení vyšetřují neobvyklou krádež, ke které došlo v jedné z místních prodejen. V hlavní...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Heřmanův Městec - Zdejší policisté stíhají 20letého mladíka, který se v únoru vydal do uvedeného města za nákupem kožených autosedaček. Smluvená...Celý článek »
vydáno před 10 let 6 týdnů
Heřmanův Městec/Vápenný Podol - Heřmanoměstečtí policisté předali v těchto dnech do rukou 20letého mladíka sdělení podezření hned ze dvou...Celý článek »
vydáno před 10 let 11 týdnů
Heřmanův Městec - O 64 tisíc korun okradl své prarodiče 25letý muž. Stíhán je za uvedenou krádež zdejší policií. „Podle všeho využil nepřítomnosti...Celý článek »