Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 17 týdnů 4 hodiny
Chrudim – Dobám, kdy během covidu fungovaly vánoční trhy jen mimo zraky online kamer, už odzvonilo a po letech se na přání veřejnosti vrací...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 2 dny
Chrudim – Vánoční výzdoba města Chrudim už začala a vánoční strom ze Sobětuch už brzy doplní i první stánek s punčem a svařákem, jak potvrdil...Celý článek »
vydáno před 3 roky 17 týdnů
Poslední listopadovou nedělí nám začal adventní čas. Doba přípravy na nejmilovanější svátky v roce, letos poněkud rozpačitě slavené Vánoce. Tradičně...Celý článek »
vydáno před 4 roky 18 týdnů
Chrudim – Ačkoli se to možná nezdá, Vánoce se nezadržitelně blíží. Výzdoba v obchodech už sice připomíná nejkrásnější svátky roku, výzdoba měst však...Celý článek »
vydáno před 5 let 17 týdnů
Chrudim – Ani jsme se nenadáli, na dveře klepe advent. Spolu s ním samozřejmě přichází zcela neadventní nákupní šílenství, jež letos má být snad...Celý článek »
vydáno před 5 let 18 týdnů
Chrudim – První adventní neděle se blíží, za měsíc už všichni s očekáváním budou hledět k rozsvíceným vánočním stromkům. Také centrum města tradičně...Celý článek »
vydáno před 5 let 26 týdnů
Chrudim – Rok od roku je situace vážnější. Vloni dokonce hrozilo, že město bude nuceno sáhnout do vlastních rezerv a kácet buď v Městských lesích,...Celý článek »
vydáno před 6 let 40 týdnů
Chrudim – Přestože léto sotva začalo a letní prázdniny stojí za dveřmi, chrudimské technické služby nezahálejí. Náhodě nechtějí nechat hledání...Celý článek »
vydáno před 7 let 19 týdnů
Chrudim – Listopad pomalu přechází do své druhé poloviny a s jeho koncem se blíží i začátek adventní doby. V letošním roce připadá začátek adventu na...Celý článek »
vydáno před 8 let 29 týdnů
Chrudim - Přestože kalendář připomíná, že je teprve polovina září, chrudimské Technické služby už nyní zjišťují, jaký strom bude během vánočních...Celý článek »