Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 29 týdnů 5 dnů
Nasavrky – V neděli 10. září se od 17 hodin koná vernisáž společné výstavy fotografií Hany Tomkové a Lukáše Zemana. Hana Tomková zachytila Keňu a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 38 týdnů
Nasavrky – V letošním roce se nekoná každoroční Nasavrcká paleta, ale i tak výstavní prostory zámku nezůstaly prázdné. Město Nasavrky a přátelé...Celý článek »
vydáno před 3 roky 25 týdnů
Nasavrky – Ve výstavních prostorách nasavrckého zámku najdete od 10. října výstavu fotografií Libora Blažka nazvanou Toulky krajinou ticha.  V...Celý článek »
vydáno před 4 roky 14 týdnů
Nasavrky – Čtvrtou adventní neděli 22. prosince uvede v 16 hodin v prostorách na zámku evangelická farářka Rut Kučerová. Po jejím vánočním...Celý článek »
vydáno před 4 roky 18 týdnů
Nasavrky - JR Running sport-intersport, Památník Lidice a partneři připravili na sobotu 7. prosince od 19 hodin na místním zámku předvánoční večer s...Celý článek »
vydáno před 4 roky 39 týdnů
Chrudim – Děti slaví a rodiče jistě s nimi. Konec školního roku je tu, začínají dva měsíce letních prázdnin. Utečou, jako voda. Před dvěma měsíci...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Nasavrky - V pátek 21. června v 18 hodin se hlavní vyhledávanou atrakcí stává Letní terasa Hotelu Šustr se svým Nasavrkáním. V letošním ročníku...Celý článek »
vydáno před 5 let 16 týdnů
Chrudim – Druhý adventní víkend před námi, jarní počasí za okny. Podle úvah známého geologa a filosofa Václava Cílka se na podobné průběhy ročních...Celý článek »
vydáno před 8 let 17 týdnů
Nasavrky - V neděli 29. listopadu v 16 hodin začíná na zámku první letošní adventní koncert. Představí se vokální skupina Jana Stejskala "Nestejskáme...Celý článek »