Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 1 den
Slatiňany – Obchvat stále prakticky nebyl zcela dokončen. Z něj na starou silnici do Slatiňan platí uzavírka a probíhají tu až do 7. dubna stavební...Celý článek »
vydáno před 3 roky 43 týdny
Chrudim – Jak pokračuje stavba další a finální části obchvatu, objevují se první uzavírky a dopravní omezení na již existujících silnicích. V termínu...Celý článek »
vydáno před 5 let 49 týdnů
Chrudim – Nemožné se stane skutkem. Část rozbité silnice, která v současné době supluje nedokončenou druhou část obchvatu města, přijde opravit....Celý článek »
vydáno před 8 let 2 týdny
Slatiňany - V pondělí 14. března se v 15 hodin setká europoslanec Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL) se starostou Slatiňan Ivanem Jeníkem (Koalice pro...Celý článek »
vydáno před 8 let 9 týdnů
Chrudim/Pardubice - Pardubická pobočka Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) obeslala první majitele pozemků v úseku druhé etapy silničního obchvatu...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Chrudim - Oblast, v níž se současnému vedení města dařilo plnit závazky dané programovým prohlášením městské rady, je s „odřenýma ušima“ problematika...Celý článek »
vydáno před 9 let 2 týdny
Chrudim - Je to už víc než týden, co Hospodářský výbor Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky navštívil včetně svého předsedy stavbu první...Celý článek »
vydáno před 9 let 3 týdny
Chrudim - Hospodářský výbor Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR navštívil z podnětu poslance a městského zastupitele Davida Kasala (ANO 2011)...Celý článek »
vydáno před 9 let 23 týdny
Chrudim - Z finančních prostředků Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) je v současnosti dokončován most, který se klene nad silničním obchvatem města...Celý článek »
vydáno před 10 let 8 týdnů
Chrudim - Stavba budoucího silničního obchvatu města pokračuje i navzdory zimnímu počasí. Je to dáno tím, že je dílo prozatím finančně zajištěno, což...Celý článek »