Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 18 týdnů
Chrudim – Spory o odpověď na otázku, co dělat s domy ve vlastnictví města, nejspíše nikdy neskončí. Někteří místní politici by je rádi opravili a...Celý článek »
vydáno před 8 let 2 týdny
Chrudim - Dům v Poděbradově ulici, který původně chtěl od města koupit slatiňanský podnikatel Martin Málek, bude v brzké době prodán novému majiteli...Celý článek »
vydáno před 9 let 9 týdnů
Chrudim - Ne všechny nemovitosti, které má ve vlastnictví město a chce se jich zbavit, si najdou hned svého kupce. Příkladem může být například...Celý článek »
vydáno před 9 let 26 týdnů
Chrudim - Už více než před rokem skončilo výběrové řízení, z něhož vzešel nový majitel zanedbaného městského domu v Poděbradově ulici. Tím...Celý článek »
vydáno před 10 let 44 týdny
Chrudim - Zdevastovaný rodný dům Karla Pippicha v Poděbradově ulici, který se nyní podařilo radnici prodat za necelé tři miliony...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 2 dny
Chrudim – Na některých místech betonové květináče překážejí v parkování, jinde doslova zachraňují životy. V neděli ráno vyjížděli chrudimští hasiči...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 6 dnů
PŘEHLED / Zatímco politici hnutí ANO kritizují kabinet Petra Fialy (ODS) za drahé potraviny, holding Andreje Babiše (ANO) má na určování cen zásadní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 dnů
Chrudim – Po mnoha desítkách let bude v Chrudimi již brzy odhalena nová originální socha financovaná kompletně ze soukromých zdrojů. V blízkosti...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Dům ve Fortenské ulici s nájemníky, kteří si dosud „užívali“ bydlení v městských bytech, bude znovu na prodej, jak jsme již před časem...Celý článek »
vydáno před 1 rok 2 týdny
Chrudim – Společnost, která loni vyhrála výběrové řízení, protože nabídla za dům ve Fortenské ulici číslo 44 nejvyšší cenu, s městem ve stanoveném...Celý článek »