Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 27 týdnů
Chrudim – Kdo si dnes, v době, kdy spíše většina obyvatel České republiky řeší vysychající studny, vzpomene na problém zcela opačný. Nejsou tak...Celý článek »
vydáno před 9 let 13 týdnů
Sídlištěm Na Šancích opět po letech prošla velká voda. Teď, když opadla, je čas uklidit a začít hledat příčiny toho, proč se tak stalo. A také...Celý článek »
vydáno před 9 let 26 týdnů
Chrudim - Ředitel Technických služeb Zdeněk Kolář má za sebou těžký rok. Problémy si ho našly jak v soukromém, tak profesním životě. Ke slovu se...Celý článek »
vydáno před 9 let 35 týdnů
Chrudim - Kontejnery nejrůznějších barev se po městě vyskytují tu ve větších, onde v menších skupinách. V nedávné době k nádobám na...Celý článek »
vydáno před 10 let 32 týdny
Chrudim - Na muže, který „v barvách“ Technických služeb brázdí město na čtyřkolce a sbírá psí exkrementy, si Chrudimáci už zvykli. Ne každý je ale s...Celý článek »
vydáno před 11 let 14 týdnů
Chrudim - Záplavy, které se v minulých dnech prohnaly Českou republikou, připravily krušné chvilky i lidem v sídlišti Na Šancích....Celý článek »
vydáno před 5 dnů 4 hodiny
Chrudimsko – Celý okres Chrudim už se od rána připravuje na očekávané extrémní povodně. Důležitou výzvu ke všem zaměstnancům chrudimského úřadu vydal...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 1 den
Chrudim – Není to zdaleka první realizace a zřejmě ani poslední. Odbor investic města Chrudim objednal další workoutové hřiště od společnosti, která...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 6 hodin
Chrudim – Problém s přemnoženými potkany město Chrudim řeší opakovaně celoplošnou deratizací.  Aktuální probíhá od 5. do 30. srpna. Ukazuje se...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 6 dnů
Chrudim – Město v posledních dnech chrlí jednu informaci o uzavírkách za druhou, že už ani v půjčovnách nezbývají dopravní značky, čímž si popudilo...Celý článek »