Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 6 týdnů
Chrudim – Kdo si dnes, v době, kdy spíše většina obyvatel České republiky řeší vysychající studny, vzpomene na problém zcela opačný. Nejsou tak...Celý článek »
vydáno před 8 let 44 týdny
Sídlištěm Na Šancích opět po letech prošla velká voda. Teď, když opadla, je čas uklidit a začít hledat příčiny toho, proč se tak stalo. A také...Celý článek »
vydáno před 9 let 5 týdnů
Chrudim - Ředitel Technických služeb Zdeněk Kolář má za sebou těžký rok. Problémy si ho našly jak v soukromém, tak profesním životě. Ke slovu se...Celý článek »
vydáno před 9 let 14 týdnů
Chrudim - Kontejnery nejrůznějších barev se po městě vyskytují tu ve větších, onde v menších skupinách. V nedávné době k nádobám na...Celý článek »
vydáno před 10 let 11 týdnů
Chrudim - Na muže, který „v barvách“ Technických služeb brázdí město na čtyřkolce a sbírá psí exkrementy, si Chrudimáci už zvykli. Ne každý je ale s...Celý článek »
vydáno před 10 let 45 týdnů
Chrudim - Záplavy, které se v minulých dnech prohnaly Českou republikou, připravily krušné chvilky i lidem v sídlišti Na Šancích....Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 1 den
Chrudim – Radní se na svém poslední zasedání jednomyslně shodli, že protipovodňová opatření v lokalitě Stromovka jsou potřeba a doporučili...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 6 dnů
Chrudim – Ačkoliv se to na první pohled nezdá, podle Hany Luptákové z odboru životního prostředí město bojuje se zvýšeným výskytem potkanů bez...Celý článek »
vydáno před 1 rok 14 týdnů
Chrudim – Odbor územního plánování a regionálního rozvoje má konečně po dvou letech oficiálně nového vedoucího. V pondělí se na tom shodla Rada města...Celý článek »
vydáno před 1 rok 35 týdnů
Chrudim – V listopadu minulého roku se zadala ke zpracování projektová dokumentace kvůli zadržení vody před ohroženým sídlištěm Na Šancích. V blízké...Celý článek »