Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 35 týdnů
Chrudim – Zlatá stezka prošla nákladnou rekonstrukcí spolu s Klášterními zahradami převážně z peněz Evropské unie před jedenácti lety za  více...Celý článek »
vydáno před 4 roky 38 týdnů
Chrudim – Léto je v plném proudu a s ním i vegetační období prakticky veškeré zeleně. Tu, která je na očích většině Chrudimáků, zvládá město...Celý článek »
vydáno před 11 let 45 týdnů
Chrudim - Není to tak dávno, co jsme psali o černé skládce, která už několik měsíců hyzdí stezku okolo Klášterních zahrad. I přesto, že se rozrůstá...Celý článek »
vydáno před 12 let 6 týdnů
Chrudim - Zárodky černé skládky se rodí za zdí nedávno zrekonstruovaných Klášterních zahrad. Tvoří ji vajgly cigaret, použité sáčky, podtácky,...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 3 dny
Chrudim – V březnu posílí řady Městské policie Chrudim dva noví strážníci. Do služby se vrátí jeden bývalý kolega a řady městské policie rozšíří i...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 3 dny
Chrudim – Pokud chce člověk zažít v centru města divokou přírodu a trochu toho adrenalinu, není nic lepšího, než se vypravit právě na Zlatou...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 4 dny
Chrudim – Do výběrového řízení na pozici strážníka Městské policie Chrudim se přihlásili tři odvážlivci. V pondělí je čekají první zkoušky ve formě...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 3 dny
Chrudim – Až do druhého února mohou zájemci o místo u Městské policie Chrudim zasílat svoje přihlášky na městskou podatelnu, a to pouze...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 6 dnů
Chrudim – Na včerejším jednání zastupitelstva se slovíčkařilo, aby se zakryla pravá podstata problému s nákupem výdusků. Řešila se jen jejich...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 19 hodin
Chrudim – Nejedná se o prestižní záležitost, autorem není Matyáš Bernard Braun ani se nezachraňují nejhodnotnější díla barokního sochařství. Přesto...Celý článek »