Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 týdny 5 dnů
Chrudim – Městské kino uvede ve středu 7. března ve 20 hodin klubový film Tání. Debut režisérky a scénáristky Veerle Baetens je natočený podle...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 3 hodiny
Chrudim – Ve čtvrtek 25. ledna ve 20 hodin uvádí Městské kino Chrudim dokument Anny Hints Sestry z kouřové sauny oceněný v Sundance cenou za režii....Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – Filmový divák má možnost ve čtvrtek 26. ledna ve 20 hodin zhlédnout příběh o boji se suchem v daleké Bolívii. Utama je velmi poutavý...Celý článek »
vydáno před 1 rok 11 týdnů
Chrudim – Ve čtvrtek 12. ledna ve 20 hodin promítne městské kino v rámci Filmového klubu Chrudim drama V prach se navrátíš, které natočil...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudim – Městské kino uvede ve čtvrtek 10. listopadu ve 20 hodin tragikomické drama o lásce a ztrátách Město na řece. Film natočil lotyšský režisér...Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrudim – Zažijte „sestup“ do hlubin jedné evropské propasti a objevujte dosud nepoznané. V neděli 14. srpna promítá letní kino film...Celý článek »
vydáno před 1 rok 33 týdny
Chrudim – Vychutnejte si Paříž s kouzelnými zákoutími a vydejte na Montmartre za Amélií, která se vepsala divákovi do duše svými citlivými...Celý článek »
vydáno před 1 rok 46 týdnů
Chrudim – Nechte se pozvat Filmovým klubem Chrudim na zhlédnutí debutu talentovaného režiséra Panaha Panahi s názvem Na cestě. Městské kino...Celý článek »
vydáno před 2 roky 5 dnů
Chrudim – Městské kino uvede v rámci Filmového klubu Chrudim íránský dramatický film z roku 2020, který napsali a režírovali Behtash Sanaeeha a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 6 týdnů
Chrudim – Městské kino v rámci filmového klubu uvádí ve čtvrtek 17. února ve 20 hodin mysteriózní fim s názvem Slunovrat. Horor režiséra...Celý článek »