Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 10 týdnů
Pardubice – Brány opraveného fotbalového Stadionu Arnošta Košťála (CFIG Arena) se tuto sobotu konečně otevřou prvním fanouškům. Na tento prvoligový...Celý článek »
vydáno před 1 rok 45 týdnů
Chrudim – Dlouho očekávaná změna názvu už je kousek od realizace. Radní města Chrudim v pondělí doporučili zastupitelstvu schválit pojmenování...Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Chrudim – Od 1. listopadu mají občané města 20 dní na vyplnění jednoduchého dotazníku, kterým mohou do budoucna ovlivnit rozvoj sportovního vyžití v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Pardubice – Už uběhl rok od schválení rekonstrukce letního stadionu za 430 milionů a zhotovitel je stále neznámý. Zatímco některé představa moderního...Celý článek »
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Chrudim – Letní stadiony jsou ve městě dva. Jeden, ten větší, leží v ulici V Průhonech. Druhý „za vodojemem“. Často dochází k mýlkám, který ze...Celý článek »
vydáno před 5 let 43 týdny
Chrudim – Na zdejší radnici mohou politici a úředníci otevírat šampaňské. Řídící výbor ITI Hradecko – pardubické aglomerace totiž schválil další z...Celý článek »
vydáno před 5 let 50 týdnů
Chrudim - Ve dnech 13. a 14. dubna proběhl zápis dětí do prvních tříd chrudimských základních škol pro školní rok 2018/2019. K zápisu se dostavilo...Celý článek »
vydáno před 6 let 8 týdnů
Chrudim – Ředitelé a ředitelky základních i mateřských škol zřizovaných městem nepanují ve svých „královstvích“ neomezeně dlouhou dobu. Obvykle mají...Celý článek »
vydáno před 6 let 11 týdnů
Chrudim - Přestřižením pamětní stuhy, kterého se v pátek 19. ledna ujali zástupci společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim, města, Vodárenské...Celý článek »
vydáno před 6 let 13 týdnů
Chrudim – Takzvaný „zákon o střetu zájmů“ děsí jak regionální, tak republikové politiky. Hejtman Pardubického kraje, Martin Netolický (ČSSD)...Celý článek »