Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 25 týdnů
Ledeč nad Sázavou - Semifinále Poháru Vladimíra Martince mezi Chrudimí a Ledčí nad Sázavou ve dvou zápasech rozhodnuto nebylo. Po úvodní, hodně...Celý článek »
vydáno před 6 let 37 týdnů
Ledeč nad Sázavou - Chrudimští hokejisté podle očekávání zvítězili na ledě posledního celku tabulky vysoko 12:1 a díky zaváhání Chotěboře v České...Celý článek »
vydáno před 6 let 42 týdny
Chrudim - Tým Ledče nad Sázavou je v poslední době pro soupeře nejen jistotou tříbodového zisku, ale i slušnou šancí na zlepšení skóre a osobních...Celý článek »
vydáno před 8 let 22 týdny
Chrudim - Až na třetí finálový zápas si Chrudim schovala nejlepší výkon celé série a po vítězství 5:2 se může radovat z triumfu v Poháru Vladimíra...Celý článek »
vydáno před 8 let 23 týdny
Chrudim - K vítězství v Poháru Vladimíra Martince mají po prvním finálovém zápase chrudimští hokejisté, kteří v přestřelce udolali Hlinsko v poměru 7...Celý článek »
vydáno před 8 let 23 týdny
Chrudim - Po vyřazení v play-off od celku Litomyšle spadla Chrudim „pouze“ do Poháru Vladimíra Martince. Po vyřazení Ledče nad Sázavou čeká...Celý článek »
vydáno před 8 let 24 týdny
Chrudim - Domácí porážku proti Ledči nad Sázavou z prvního zápasu semifinále Poháru Vladimíra Martince již chrudimští hokejisté nezopakovali,...Celý článek »
vydáno před 8 let 34 týdny
Chrudim - Poslední letošní vystoupení se chrudimským hokejistům vydařilo. Povinné tříbodové vítězství proti poslední Ledči nad Sázavou si domácí...Celý článek »
vydáno před 10 let 35 týdnů
Ledeč nad Sázavou - Základní část se vysokým tempem blíží ke svému konci, Chrudimským se podařilo vybojovat další bodový zisk. S poslední Ledčí se v...Celý článek »
vydáno před 10 let 42 týdny
Chrudim - Po porážce v Hlinsku museli chrudimští hokejisté zvítězit na domácí půdě proti Ledči. Nováček v krajském přeboru nezískal v úvodních kolech...Celý článek »