Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 3 týdny
Chrudim - Mimořádná sněhová nadílka pořádně zkomplikovala dopravu ve městě, když nepojízdná auta ucpala některé větší dopravní tepny. Výrazným...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 4 dny
Chrudimsko – Dodávka je na šrot, ale všichni přežili. Další řidič (28), který přehlédl železniční přejezd bez závor a značku přikazující...Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Slatiňany – Občas vyjedou strážníci i na pomoc majitelům zvířat na útěku. Jenom v Chrudimi se to stalo tento rok hned několikrát. Připomenout...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Chrudim – O tom, že ve městě stále někteří obyvatelé nemají přístup k nezávadné pitné vodě z vodovodu, ví málokdo. V 21. století by se přípojka k...Celý článek »
vydáno před 4 roky 40 týdnů
Chrudim – To, co mnozí očekávali, se stalo skutečností. Z ulice Obce Ležáků ve směru od přejezdu ke kasárnám se stala jednosměrka a pořádně zatopila...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Každý, kdo se doposud plně nenabažil dopravních uzavírek, jež sužují město, má nyní důvod k radosti. Komplikací přibude a cesta do Slatiňan...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Jedním z kroků, jímž si chtějí politici často naklonit veřejnost, je snižování rychlosti v hustě obydlených lokalitách. Není tak daleko...Celý článek »
vydáno před 4 roky 50 týdnů
Chrudim – Pro mnohé jde jen o oblíbenou zkratku, zaměstnanci Vodafonu však tudy pravidelně cestují do práce. Železniční přejezd v Průmyslové ulici se...Celý článek »
vydáno před 4 roky 50 týdnů
Chrudim/Slatiňany – Rekonstrukce železničního přejezdu u městečka v sousedství Chrudimě proběhla před čtyřmi lety. Už po jejím skončení začali řidiči...Celý článek »
vydáno před 5 let 45 týdnů
Chrudim – Předražená cyklostezka, kterou kolaři ve velké míře spíše ignorují dostane v těchto dnech svou finální podobu. Začíná totiž stavba...Celý článek »