Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 20 týdnů
Chrudim – S velkou slávou a za účasti politiků i úředníků byl otevřen dlouho očekávaný sjezd do Klobásova. Tato nová komunikace a prý i dopravní...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 6 dnů
Chrudim – Od včerejška jezdí autobusová doprava v Chrudimi kvůli uzavírce mostu u OC Tesco zdarma. Od nemocnice k zimnímu stadionu projíždí autobusy...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 19 hodin
Chrudim – Od března se připravte na obousměrný provoz, při kterém auta vystrnadí chodce v ulici V Průhonech z chodníku. Bude to daň za rekonstrukci...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 17 hodin
Chrudim – Zatímco nábřeží Chrudimky se zatím k lepšímu neproměnilo, na mostě, který bude celý nahrazen novým v příštím roce, se už pracuje. S tím ale...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – Zbrusu nová lávka se ještě v Chrudimi ani nezačala stavět a už budí u některých obyvatel rozpaky. Starosta František Pilný (ANO 2011)...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Lávka v ulici V Průhonech, kudy chodí hodně dětí ke sportovištím a do školy, se musí kvůli bezpečnosti nejprve vyztužit a podepřít zespodu...Celý článek »
vydáno před 1 rok 24 týdny
Chrudim – Statika lávky propojující ulici V Průhonech se sídlištěm U Stadionu je narušena a musela se částečně uzavřít. Hrozí totiž její zhroucení. V...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Chrudim – Participativní rozpočet je novinka, kterou přinesli na radnici místní Piráti. V rámci tohoto projektu mohou lidé navrhovat nápady, které by...Celý článek »
vydáno před 4 roky 19 hodin
Chrudim – Ve středu 7. května se v celém Pardubickém kraji vyskytuje 275 osob s potvrzenou nákazou coronavirem. Vede okres Pardubice s 138 nakaženými...Celý článek »
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Chrudim – Přejmenovávání některých míst ve městě podle všeho nebere konce. Po vášnivých diskusích, zda Velký sál v Muzeu má nést jméno Zdeňka Fibicha...Celý článek »