Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 15 týdnů 22 hodiny
Chrudim – Chrudimská beseda zveřejnila seznam dnů, kdy se budou konat v roce 2024 tradiční trhy a jarmarky, s výzvou pro prodejce, kteří by se chtěli...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Chrudim – Rada města se včera shodla, že když tradiční chrudimská pouť neproběhne, umožní konání alespoň pouťového jarmarku. Vše bude probíhat v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 45 týdnů
Chrudim – Už dnes je jasné, že po dokončení druhé části obchvatu města, respektive obchvatu nedalekých Slatiňan, se doprava výrazně změní. Velká část...Celý článek »
vydáno před 4 roky 18 týdnů
Chrudim – Diskuse o tom, jak ještě více zatraktivnit druhé největší město Pardubického kraje v očích turistů, rozhodně nekončí. Politici i členové...Celý článek »
vydáno před 4 roky 47 týdnů
Chrudim - V sobotu 25. května už v 8 hodin ráno se na Resselově náměstí sejdou ti nejmenší z nejbližších mateřských školek, aby ukázali, co...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Do začátku Velikonoc nám zbývá jeden týden. Ten, jejž tradičně označují věřící jako „svatý“ (s maturitami fakt nemá nic společného), totiž...Celý článek »
vydáno před 7 let 2 týdny
Chrudim - Na Resselově náměstí se v sobotu 8. dubna od 8 do 12 hodin koná Velikonoční jarmark. Návštěvníci uvidí různé techniky zdobení vajíček,...Celý článek »
vydáno před 7 let 26 týdnů
Chrudim - Na Resselově náměstí budou v sobotu 22. října nabízeny k prodeji ryby živé i zpracované. V sortimentu Rybího jarmarku najdete...Celý článek »
vydáno před 8 let 26 týdnů
Chrudim - Zimní čas, tedy skutečný čas, který bychom měli počítat, pokud by před téměř sto lety někoho nenapadlo zavést ten letní, nastavíme na...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Chrudim - V sobotu 3. října nám dopolední Bramborový jarmark na Resselově náměstí naznačí, že podzim je nekompromisně tady. Kromě tradičního...Celý článek »