Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 týdny 1 den
Chrudim – Už nejen stromy podél zdi na hřbitově U Kříže nebo v parku Střelnice, kde hnízdili ve velkém dříve, ale aktuálně hlavně v Městském parku se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 42 týdny
Chrudim – Město nad Chrudimkou není spojeno jen s loutkami, zázračným obrazem a náměstím, z nějž se vyjíždí po silnici opatřené schody. Patří k němu...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 1 hodina
Chrudim – Zastupitelé v pondělí posunuli k realizaci další dva projekty do tentokrát už čtvrtého ročníku participativního rozpočtu Tvořím...Celý článek »
vydáno před 3 roky 19 týdnů
Chrudim – Obnova zeleně ve městě překvapivě nestagnuje, ale pokračuje dosazováním nových stromů. Někde však jde o poněkud kuriózní situaci. Třeba v „...Celý článek »
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Chrudim – Svého času místní veřejností hýbala kauza zvaná „discgolf“. Novou atrakci, údajně celosvětově uznávaný a populární sport, chtělo město...Celý článek »
vydáno před 3 roky 33 týdny
Chrudim – Není sporu o tom, že náhon v parku Střelnice je po náročné a nákladné rekonstrukci pastvou pro oko. Zbývá sice vyřešit dílčí problémy, mezi...Celý článek »
vydáno před 3 roky 44 týdny
Chrudim – Problematice vypouštění splašků z ubytovny U Krkavce do náhonu se Chrudimské noviny opakovaně věnovaly (zde a zde). Na podzim loňského roku...Celý článek »
vydáno před 4 roky 3 týdny
Chrudim – Některé mosty nejsou právě v nejlepší kondici. Vlastně se dá říci, že jen těžko ve městě vybrat nějaký, který by byl v perfektním stavu....Celý článek »
vydáno před 4 roky 14 týdnů
Chrudim – Vánoce jsou za dveřmi. Stromeček již jistě stojí na svém čestném místě v pokoji, dárky jsou nakoupeny a každoroční masakr nebohých ryb je...Celý článek »
vydáno před 4 roky 18 týdnů
Chrudim – Vánoční strom, jenž v této chvíli již stojí na Resselově náměstí, mohou Chrudimi ostatní města jen závidět. Málokde mají tak hezky rostlý...Celý článek »