Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 9 týdnů
Chrudim - Dalšího nemravu, který podle všeho nepochopil, jak se chovat k vyženěné dceři, dopadli místní kriminalisté. Muž z Chrudimska se mohl...Celý článek »
vydáno před 8 let 12 týdnů
Chrudim/Seč - Nejapný žert, nebo prapodivná zkouška integrovaného záchranného systému některým z občanů? Podobné otázky si kladli policisté v neděli...Celý článek »
vydáno před 8 let 13 týdnů
Chrudim - Vyřídit si účty s místními policisty se rozhodl jeden z místních výtečníků. Poté, co mu v loňském roce soud napařil dvouletou podmínku za...Celý článek »
vydáno před 8 let 15 týdnů
Chrudim/Slatiňany - Nechávat bez dozoru otevřenou kancelář se nevyplácí. A dvakrát ne, když má člověk v trezoru schovanou ne zrovna malou finanční...Celý článek »
vydáno před 8 let 17 týdnů
Chrudim - Další smažku vyhmátli republikoví policisté. V průběhu banální dopravní kontroly v neděli 13. března se dopravákům zdálo cosi podivného na...Celý článek »
vydáno před 8 let 19 týdnů
Chrudim - V souvislosti s nedávnou dopravní nehodou Evy Kolářové, která, podobně, jako její otec Zdeněk, otočila svůj vůz na střechu před místní...Celý článek »
vydáno před 10 let 15 týdnů
Pardubice - Byly tři hodiny ráno, když si hlídka strážníků povšimla podezřelého počínání řidiče osobního auta. Ten zrovna vyjížděl od benzinky v...Celý článek »
vydáno před 10 let 33 týdny
Chrudim - V úterý dopoledne zmizel konečně nabouraný poutač před Muzeem barokních soch. Podle pracovníků firmy, která ho odvážela, není...Celý článek »
vydáno před 10 let 39 týdnů
Chrudim - Že se nevyplácí usedat za volant s notnou dávkou alkoholu teď už ví i 53letý řidič Škody Felicie. Hrozí mu teď mimo jiné až tříletý...Celý článek »
vydáno před 10 let 40 týdnů
Skuteč/Štěpánov - Až tři roky vězení kromě jiného hrozí muži, kterého stíhá zdejší policie za to, že v opilosti usedl za volant svého auta a...Celý článek »