Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 7 týdnů
Chrudim - I přesto, že rozdíl mezi vedoucí Chrudimí a druhým Benagem činí na čele CHANCE Futsal ligy propastných dvanáct bodů, jejich vzájemný souboj...Celý článek »
vydáno před 7 let 22 týdny
Zruč nad Sázavou - Šlágr podzimní části sezóny 2016/2017 je za námi, slavit může ERA-PACK Chrudim! V divácky atraktivním duelu před televizními...Celý článek »
vydáno před 7 let 45 týdnů
Chrudim - Konec šetření, nyní už není na co. Chrudimští futsalisté přešli přes Tango Brno a Nejzbach Vysoké Mýto až do svého desátého finále v řadě,...Celý článek »
vydáno před 8 let 5 dnů
Zruč nad Sázavou - Před chrudimskými futsalisty je předposlední zápas základní části, v dohrávaném duelu budou cestovat na hřiště do Zruče nad...Celý článek »
vydáno před 8 let 23 týdny
Chrudim - Po výprasku Zelených Křídel se chrudimští futsalisté museli vytáhnout proti silnému kalibru ze Zruče nad Sázavou. Vyrovnané střetnutí...Celý článek »
vydáno před 8 let 46 týdnů
Chrudim - Fanoušci chrudimského ERA-PACKu zatím mohou být s průběhem vyřazovacích bojů velmi spokojeni. Jeden ze dvou velkých favoritů na titul v...Celý článek »
vydáno před 8 let 48 týdnů
Chrudim - Chrudimští futsalisté vstoupili do semifinále naprosto parádním způsobem! Před televizními kamerami zničili v úvodním semifinálovém...Celý článek »
vydáno před 8 let 48 týdnů
Chrudim - Přesně rok po semifinálové sérii ERA-PACKu Chrudim a Benaga Zruč nad Sázavou se oba dva celky postaví znovu proti sobě. Chrudimští...Celý článek »
vydáno před 8 let 49 týdnů
Chrudim - Zástupci chrudimského futsalového klubu se s vedením Benaga dohodli na termínech semifinálové série, která se hraje na tři vítězné zápasy....Celý článek »
vydáno před 9 let 8 týdnů
Chrudim - Chrudim na domácí půdě roznesla třetí Benago doslova na kopytech. ERA-PACK nasázel do sítě hostujícího celku deset branek, získal tři body...Celý článek »