Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 týdny 2 dny
Pardubice – Rekonstrukce nejkvalitnějšího funkcionalistického nádraží s hotelem z období poválečného Československa z roku 1958 pokračuje. ...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 3 dny
Chrudim – Podle vrchního strážníka Lukáše Dvořáka se situace týkající se zejména bezdomovců žebrajících u supermarketu v Poděbradově ulici...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 3 dny
Chrudim – Kriminalisté zahájili trestní stíhání pro spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ukončené ve stádiu pokusu. Za dosud nevyjasněných...Celý článek »
vydáno před 2 roky 45 týdnů
Chrast – Starosta Vojtěch Krňanský (ANO 2011) zveřejnil potěšující zprávu pro všechny, kteří fandí modernizaci, výstavbě a nechodí pěšky. Staromilci...Celý článek »
vydáno před 3 roky 22 týdny
Pardubice – Nádraží začnou rekonstruovat příští rok tři firmy a na projektu budou pracovat už od listopadu 2020. Zakázku na první etapu...Celý článek »
vydáno před 3 roky 29 týdnů
Pardubice – Dnes se u starého pardubického nádraží potkali ministr dopravy Karel Havlíček i generální ředitel Správy železnic Jiří Svoboda, aby...Celý článek »
vydáno před 3 roky 33 týdny
Pardubice – Modernizace železničního uzlu v Pardubicích bude trvat od září 2020 do října 2024, s rozpočtem činícím více než 5 miliard korun. ...Celý článek »
vydáno před 5 let 39 týdnů
Dostal jsem e-mail od kamarádky. Je to pořád čilá dáma. Nedávno se vrátila z cesty po Portugalsku a po návratu z cest si dala léčebný wellness pobyt...Celý článek »
vydáno před 6 let 5 týdnů
Ústí nad Orlicí - Lídr České fotbalové ligy má za sebou úspěšný vstup do jarní části. Ve východočeském derby na hřišti Ústí nad Orlicí se Chrudim...Celý článek »
vydáno před 6 let 40 týdnů
Chrudim – Jak již Chrudimské noviny informovaly, někteří chovatelé drobného zvířectva na území města svou bezohledností omezují své sousedy....Celý článek »