Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 týdny 2 dny
Chrudim – Kriminalisté zahájili trestní stíhání pro spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ukončené ve stádiu pokusu. Za dosud nevyjasněných...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 10 hodin
Chrudim – Atmosféra u chrudimského supermarketu Lidl začala v poslední době houstnout, a to do té míry, že by tam museli být brzy strážníci pečení...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 2 dny
Chrudim – Vrchní strážník Lukáš Dvořák potvrdil na území města Chrudim pobývání třech nových bezdomovců a zastupitel Jan Doucek informoval...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 1 den
Chrudim – Po letech se podařilo spolku Discgolf Chrudim umístit za vlastní peníze s dobrovolným přispěním široké veřejnosti v Městském parku koše na...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 3 dny
Chrudim – Na den podzimní rovnodennosti se oddávali místní bezdomovci sexuálním radovánkám na veřejnosti, během odpoledne, v lesíku vedle...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 1 den
Chrudim – Město se chlubí nově opravenou čekárnou, na problémy, které se brzy ukázaly, ale upozorňují místní občané. Pozorný čtenář si povšimne...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 1 den
Chrudim – Když na začátku září začaly mizet lavičky před nákupním centem Borzna, vyvolalo to u řady místních obyvatel řadu otázek. Starosta celou...Celý článek »
vydáno před 1 rok 28 týdnů
Chrudim – K bleskové akci se po roce na konci volebního období uchýlila chrudimská radnice, když dala příkaz vypořádat se s hlučnými bezdomovci na...Celý článek »
vydáno před 1 rok 45 týdnů
Chrudim – Odtah autovraků, na které jsme upozorňovali, již proběhl, ale bez dodatečné kontroly. Technické služby Chrudim lokalitu podle...Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Chrudim – Lokalita upomínající na zašlé přátelství mezi Chrudimí a ukrajinským městem Borzna se poslední dobou dostává na hlavní místo v počtu...Celý článek »