Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 19 týdnů
Heřmanův Městec - Heřmanův Městec byl druhou zastávkou hejtmana Martina Netolického (ČSSD) při putování po regionu. Po jednání se starostou Seče...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 5 dnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) oznámil ve čtvrtek odpoledne horkou novinku, že totiž tomu, aby se Chrudimská nemocnice vyčlenila z...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 18 hodin
Chrudim – Kuriózní dopravní nehodu na kruhovém objezdu na Masarykově náměstí v Chrudimi, která se odehrála v neděli brzy ráno, už prošetřila policie...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 18 hodin
Chrudim – Město nechává znova rekonstrukci veřejného prostoru v režii Ředitelství silnic a dálnic ČR. Týká se 1,3 kilometru dlouhého úseku...Celý článek »
vydáno před 1 rok 34 týdny
Pardubický kraj – Hejtman Martin Netolický (3PK) a radní Alexandr Krejčíř (ODS) svolali na pondělní odpoledne jednání s řediteli všech krajem...Celý článek »
vydáno před 1 rok 45 týdnů
Heřmanův Městec – V sobotu 18. června se nedaleký Heřmanův Městec pokusí vybudovat tradici keramických trhů. Na náměstí budou řemeslníci a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 15 týdnů
Heřmanův Městec – V pondělí 24. ledna od 17 hodin se v místní sokolovně koná divadelní představení Deštivé dny od amerického autora Keitha...Celý článek »
vydáno před 2 roky 20 týdnů
Heřmanův Městec/Stojice – Ke kolizi na sněhu a neprůjezdnosti silnice I/37 došlo včera ve večerních hodinách za Stojicemi směrem na Holotín. Řidič...Celý článek »
vydáno před 2 roky 28 týdnů
VOLBY BYLY O POJETÍ DEMOKRACIE, NE O IDEOLOGII. ANO PROHRÁLO, SOCIÁLNÍ DEMOKRACIE MUSÍ ZNOVU A LÉPECelý článek »
vydáno před 2 roky 28 týdnů
Pardubický kraj – Zářijové jednání krajského zastupitelstva mohl jako veřejný živý přenos sledovat každý, kdo měl zájem. Když se dostal ke slovu v...Celý článek »