Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 49 týdnů
Chrudim – Nemožné se stane skutkem. Část rozbité silnice, která v současné době supluje nedokončenou druhou část obchvatu města, přijde opravit....Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 3 dny
Chrudim – Zatímco nábřeží Chrudimky se zatím k lepšímu neproměnilo, na mostě, který bude celý nahrazen novým v příštím roce, se už pracuje. S tím ale...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 6 hodin
Chrudim – Nepříjemný souběh dvou uzavírek čeká město Chrudim postupně už příští týden. Místostarosta zodpovědný za dopravu, Zdeněk Kolář (ANO 2011),...Celý článek »
vydáno před 25 týdnů 5 dnů
Chrudim – Velkou sobotní akcí na pozemku Školního statku Střední zemědělské školy a Vyšší odborné školy Chrudim ve Vestci je národní soutěž...Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 1 den
Chrudim – Představte si, že jste nic neprovedli a najednou vás začne pronásledovat několik policejních hlídek a ještě po vás začnou střílet. Tak...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 7 hodin
Chrudim – Město už zapracovalo na splnění jednoho nápadu chrudimských občanů, kteří se zapojili do projektu Tvořím Chrudim a posunulo k realizaci...Celý článek »
vydáno před 1 rok 4 týdny
Chrudim – Jako obvykle se předpokládá, že rekonstrukci plynovodu budou doprovázet kvůli uzavírkám dopravní komplikace. Ale výměnou za tyto trable...Celý článek »
vydáno před 1 rok 10 týdnů
Chrudimsko/Řestoky – Po více než roce od podání podnětu místních občanů i formou petice a také více než šest let po tragické dopravní nehodě oznámil...Celý článek »
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Chrudim – Dopravní situace ve městě prý vyžaduje, že zastávka na Tyršově náměstí se po dobu uzavírky v Novoměstké ulici obnovit nemůže. Ale od...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudim – Úpravy v Novoměstské ulici by mohly vyřešit pravidelné uzavírky při sportovních událostech a rovněž ulehčit parkování rodičům vozícím děti...Celý článek »