Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 dny 12 hodin
Chrudim – Okolo kašny u morového sloupu na Resselově náměstí v Chrudimi už rozmístili zátarasy, aby se dala zase do pořádku a mohla se napustit vodou...Celý článek »
vydáno před 1 týden 4 dny
Veselý Kopec – V sobotu 4. května se od 9 do 16 hodin koná tradiční Hrnčířská sobota na Veselém Kopci. Připraven je kulturní program, řemeslné...Celý článek »
vydáno před 6 týdnů 4 dny
Veselý Kopec ľ Během programu Velikonoce na Veselém Kopci se ve dnech od pátku 29. března do pondělí 1. dubna setkáte s křesťanskými tradicemi,...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 5 dnů
Chrudim – Do pověření starosty Františka Pilného (ANO 2011) spadá mimo jiné také chrudimský odbor kultury. Zeptali jsme se ho proto, jestli sám...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 6 dnů
Chrudim – Letos konečně přijde řada i na prosakující kašnu okolo morového sloupu na Resselově náměstí. Potvrdil to už i starosta František Pilný (ANO...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 3 dny
Veselý Kopec - V sobotu 27. ledna se v prostředí muzea v přírodě na Veselém Kopci uskuteční první program roku 2024. Můžete zhlédnout...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 4 dny
Chrudim – Vedle kulturní památky, Khomovského domu na Resselově náměstí, dříve domu královského rychtáře Václava Lípy, začne být od pondělí pěkně...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 3 dny
Chrudim – Dobám, kdy během covidu fungovaly vánoční trhy jen mimo zraky online kamer, už odzvonilo a po letech se na přání veřejnosti vrací...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 4 dny
Veselý Kopec – Slavnostně vyzdobené dřevěné roubenky od soboty 2. prosince přiblíží tradiční činnosti a obyčeje adventního období od poloviny 19...Celý článek »
vydáno před 1 týden 4 dny
Veselý Kopec – Program věnovaný bramborám se koná na Veselém Kopci v sobotu 7. října od 10 do 16 hodin. Přijeďte si připomenout tradice...Celý článek »