Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 8 týdnů
Chrudim – Občas se to může stát každému. Především nepřehledná parkoviště u nejrůznějších obchodních domů doslova přitahují drobné ťukance a dopravní...Celý článek »
vydáno před 5 let 19 týdnů
Chrudim – Velký zájem a vysokou čtenost přinesl článek Chrudimských novin, který se týkal dopravní situace u nemocnice. Vzhledem k probíhající...Celý článek »
vydáno před 6 let 22 týdny
Chrudim – Ve městě se množí napadení, která však nemají na vědomí výrostci potulující se kolem vlakového nádraží, ale osoby nejbližší. Dvakrát v...Celý článek »
vydáno před 11 let 7 týdnů
Pardubice - Až teprve po třídenním pátrání se podařilo objevit 80letého důchodce, po kterém od středy minulého týdne pátrala policie spolu s ...Celý článek »
vydáno před 11 let 7 týdnů
Chrudim/Píšťovy - Výpravčí Českých drah volal v úterý před polednem na tísňovou linku 156, aby chrudimské strážníky upozornil na děti, které...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Ronov nad Doubravou - Hodinu před půlnocí sem vyráželi policisté třemošnického oddělení řešit domácí bitku. V jednom z rodinných domů se...Celý článek »
vydáno před 11 let 48 týdnů
Chrudim - Ve čtvrtek před 16. hodinou volala městské policii pracovnice prodejny Penny market u nemocnice, že tady zadrželi trojici zlodějů, kteří se...Celý článek »
vydáno před 12 let 5 týdnů
Chrudim - V neděli před 15. hodinou oznámil místní občan strážníkům, že na kolejích před urnovým hájem leží na kolejích přejetý menší bílý pes se...Celý článek »