Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 44 týdny
Monako - V pořadí 340. Malá cena Monaka se pod přízviskem Janderovská desítka strhla na Monaku velká bitva o vítězství na malém i velkém okruhu...Celý článek »
vydáno před 7 let 11 týdnů
Chrudim - Jan Zajíc bezesporu patří k sportovním osobnostem našeho regionu, jakožto organizátor sportovních běhů je hlavním strůjcem populárních...Celý článek »
vydáno před 7 let 45 týdnů
Monako - Běžci na Monaku si za slunného počasí letošní Janderovskou desítku plně užili. Padla řada osobních rekordů, pořadatelé se dočkali mnoha...Celý článek »
vydáno před 8 let 5 týdnů
Monako - Tučným písmem se do statistik Malé ceny Monaka zapíše ta únorová s pořadovým číslem 319. Chrudimský běžec Michal Honzíček nenašel na domácí...Celý článek »
vydáno před 8 let 48 týdnů
Monako - Dubnová Malá cena Monaka znamenala vítěznou radost pro Tomáše Fliedra na desetikilometrové trati, kratší závod nakonec ovládl pardubický...Celý článek »
vydáno před 9 let 16 týdnů
Monako - Ani v mrazivém prosinci se program na Monaku nezastaví, právě naopak. V plánu je řada závodů, tím prvním byla 7. prosince Malá cena Monaka,...Celý článek »
vydáno před 11 let 49 týdnů
Monako/Slatiňany - Další čárku si mohou udělat pořadatelé do svých záznamů, protože tuto středu se na Monaku běžela již 274. Malá cena Monaka. Běžcům...Celý článek »
vydáno před 12 let 2 dny
Chrudim - Za námi je 273. Malá cena Monaka, která oproti té únorové přinesla téměř letní počasí. Na běžce dohlíželo po celou dobu sluníčko, takže na...Celý článek »
vydáno před 4 roky 16 týdnů
Chrudim – Na konci měsíce listopadu se na lesních okruzích na Monaku běžel stále populárnější a tradičnější závod s názvem Malá cena Monaka. Jaká...Celý článek »
vydáno před 5 let 13 týdnů
Chrudim - Poslední běh letošního roku přinesl na monackých okruzích mnoho zajímavého. Nejen, že si pro výhru doběhl olympionik Lukáš Gdula, Táňa...Celý článek »