Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 19 týdnů 3 dny
Chrudimsko – Na policejní linku byla dnes odpoledne oznámena informace o muži s nožem. Vyhrožoval a choval se agresivně. Šlo o minuty. Do Chrasti se...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Policie dnes oznámila, že pachatel (20), který pronásledoval muže (38) ve tři odpoledne po rušné Palackého třídě s připraveným nožem v ruce...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Pardubice – Zábava pro skupinku lidí z Pardubic po volbách neskončila selankou. Zda ženu vytočily výsledky voleb, nebo opilé řeči, není známo, za...Celý článek »
vydáno před 4 roky 3 týdny
Chrudim – Nejen parkovačkami je živ strážník městské policie. Čas od času se semele i poněkud závažnější událost. Jako třeba v úterý 3. března. V...Celý článek »
vydáno před 6 let 27 týdnů
Chrudim – V úterý 19. září sdělila vyšetřovatelka chrudimské kriminální služby obvinění šestašedesátiletému muži, který je podezřelý ze spáchání...Celý článek »
vydáno před 6 let 40 týdnů
Chrudim – Domácí zabijačkou málem skončila hádka mezi dvaapadesátiletým chlapíkem a jeho družkou. „Hrdina“ se opilý vrátil domů a nenapadlo ho nic...Celý článek »
vydáno před 8 let 11 týdnů
Skuteč - Zdejší policie aktuálně stíhá 20letého mladíka, který má na triku trestný čin nebezpečné vyhrožování. Dotyčný vyhrožoval o tři roky staršímu...Celý článek »
vydáno před 9 let 15 týdnů
Skuteč - Kolem 15. hodiny odpolední přijali kolegové oznámení o útěku 70letého muže, který z uzamčeného domu odešel v rozrušeném stavu a...Celý článek »
vydáno před 9 let 42 týdny
Heřmanův Městec - Pobytem v policejní cele, vykázáním na dobu deseti dnů a sdělením podezření z přečinu nebezpečné vyhrožování, skončila...Celý článek »
vydáno před 10 let 4 týdny
Chrudim - Zdejší kriminálka aktuálně stíhá 41letého lupiče z Pardubic, který s nožem v ruce přepadl jednu z místních trafik.Celý článek »