Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 16 týdnů
Chrudim – Zavedení takzvané „elektronické evidence tržeb“ (EET) se nevyhnulo ani provozovatelům pohostinských a restauračních služeb ve městě. Jednou...Celý článek »
vydáno před 9 let 20 týdnů
Chrudim - Rána z milosti nebo uvážené rozhodnutí? To jsou otázky, které se asi vyrojí v myslích Chrudimáků poté, co budou promýšlet, proč se město...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Chrudim - Poté, co byla v centru města uzavřena oblíbená kavárna Piccolo Café v Rybičkově ulici, v níž se scházeli nejen místní...Celý článek »
vydáno před 10 let 23 týdny
Chrudim - Plakát visící na Divadlu Karla Pippicha konečně opustil své místo nad vchodem a odebral se do zapomnění. Ještě nedávno zde však ...Celý článek »
vydáno před 11 let 10 týdnů
Chrudim - Letošní sezóna v Divadle Karla Pippicha bude zahájena 20. ledna v 19 hodin detektivní hrou Davida Foleyho Smrtelná vražda....Celý článek »
vydáno před 12 let 5 týdnů
Chrudim - Jestliže ještě nemáte v povědomí pražské Divadlo Andromeda, přijďte se podívat na jeho hru pro děti s názvem Perníkový dědek....Celý článek »
vydáno před 3 týdny 1 den
Chrudim – Mají členové kontrolního a finančního výboru spadeno na Chrudimskou besedu? Chtějí se tam podívat v květnu v rámci společné exkurze....Celý článek »
vydáno před 4 týdny 1 den
Chrudim – Například ani před masopustem se ředitelé Technických služeb Chrudim a Chrudimské besedy nedomluvili, aby byl zaneřáděný chodník od ptačího...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 3 dny
Chrudim – Úspěšný profesionální orchestr Barocco sempre giovane letos oslaví 20 let na koncertních pódiích. Kromě koncertů u nás i v zahraničí se...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 6 dnů
Chrudim – Chrudimská beseda zveřejnila seznam dnů, kdy se budou konat v roce 2024 tradiční trhy a jarmarky, s výzvou pro prodejce, kteří by se chtěli...Celý článek »