Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Řidiči nemají kde parkovat nejen v centru města, ale také, již tradičně, na sídlištích. Město namísto snahy o výstavbu nových parkovacích...Celý článek »
vydáno před 4 roky 6 týdnů
Chrudim – Velkým tématem pro místní Piráty bylo před volbami zklidňování dopravy v ulici Na Ostrově. Už dnes zde řidič ke své nelibosti najde v...Celý článek »
vydáno před 5 let 36 týdnů
Chrudim – Čtvrteční služba strážníků městské policie přinesla mnoho zajímavých, ale také mnoho běžných výjezdů. Nejčastěji museli muži zákona...Celý článek »
vydáno před 6 let 5 týdnů
Chrudim – Palackého třída prý jednoho dne bude bulvárem, po němž chodci korzují bez nebezpečí, že si na rozkopaných chodnících zlomí nohu. Prozatím...Celý článek »
vydáno před 6 let 23 týdny
Chrudim – Rekonstrukce kanalizace pod Palackého třídou je dávno skončena, přesto by nyní měli řidiči a také chodci zbystřit svou pozornost. Až do...Celý článek »
vydáno před 7 let 7 týdnů
Chrudim – Se semafory ve městě bývá nezřídka potíž. Občas jako by měly svůj vlastní rozum a rozsvěcují se dle libovůle vyšší moci. Nebo také...Celý článek »
vydáno před 10 let 7 týdnů
Chrudim - Semafor na křižovatce ulic Vrchlického, Obce Ležáků a Palackého třídy je mezi chrudimskými řidiči doslova pověstný. Vyjíždí-li totiž řidič...Celý článek »
vydáno před 10 let 36 týdnů
Slatiňany - Veřejnosti se poprvé představilo v novém kabátě zdejší zdravotní středisko ve Vrchlického ulici. Za nepřerušeného provozu...Celý článek »
vydáno před 10 let 39 týdnů
Slatiňany - Zdejší zdravotní středisko, které ve Vrchlického ulici obhospodařují soukromí lékaři, prochází v současnosti za chodu částečnou...Celý článek »
vydáno před 10 let 44 týdny
Chrudim - Ve středu v poledne se strážníkům dostala informace o opilci, který ve Vrchlického ulici seděl na zemi a opodál se povaloval jeho...Celý článek »