Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 22 týdny
Chrudim – Cyklisté a cyklistika obecně nemají v kopcovité Chrudimi příliš na růžích ustláno. Nedaleké Pardubice, které leží v „placaté“ polabské...Celý článek »
vydáno před 6 let 4 týdny
Chrudim – Dopravní situace se ve městě po otevření první části obchvatu podstatně změnila. Dříve hojně využívaná silnice v Pardubické ulici je ve...Celý článek »
vydáno před 6 let 38 týdnů
Chrudim – Cyklisté nemají ve městě právě snadný život. Cyklostezky, které radnice dotáhla do finiše, napočítá takový kolař na prstech jedné ruky...Celý článek »
vydáno před 8 let 35 týdnů
Chrudim - Čtvrteční schůze, z níž měla vzejít další koncepce rozvoje cyklostezek především v okolí města, připomínala spíše setkání některého z klubů...Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 hodiny
Chrudim – Představte si, že jste nic neprovedli a najednou vás začne pronásledovat několik policejních hlídek a ještě po vás začnou střílet. Tak...Celý článek »
vydáno před 1 rok 24 týdny
Chrudim – Zrušení zastávek v centru způsobuje nebezpečné komplikace. Kvůli opravě havárie plynovodu v Novoměstské ulici zrušil odbor...Celý článek »
vydáno před 1 rok 36 týdnů
Chrudim – Ačkoliv se od zpomalujících retardérů pomalu upouští, protože způsobují ještě více škodlivých emisí a hluku, což je zvláště v obydlených...Celý článek »
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Chrudim – Když se na pondělním jednání zastupitelstva probíraly body týkající se na jedné straně směny nemovitostí v Sobětuchách za pozemky v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Chrudim – Starosta si od tohoto kroku slibuje zkvalitnění služeb a práce na úřadě pro všechny občany a vylíčil, proč se tam doteď pracovalo s velkými...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Chrudim – V termínu od 21. 6. do 8. 10. provede firma Skanska, a. s., rekonstrukci komunikace I/37H (dříve silnice I/37) v úseku od okružní...Celý článek »