Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Slatiňany – Zimní jezdecký pohár se uskuteční v hale Na Rembáni v hřebčíně v sobotu 11. února od 9 hodin.    Národní hřebčín Kladruby...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Slatiňany – První slatiňanské hříbě letošního roku je na světě a očekává se jich prý letos ještě dalších 41 a v Kladrubech 38. Od začátku roku...Celý článek »
vydáno před 4 roky 44 týdny
Chrudim – Ač se to nezdá, chrudimský starosta František Pilný (ANO 2011) a neúspěšný kandidát na „chrudimského“ senátora Daniel Herman (KDU – ČSL)...Celý článek »
vydáno před 5 let 23 týdny
Chrudim/Havlíčkův Brod - Bývalý ministr kultury Daniel Herman výrazně prohrál senátorské volby v Chrudimi. To mu ale nezvalo optimismus a bojovnou...Celý článek »
vydáno před 5 let 45 týdnů
Chrudim – Volby do Senátu Parlamentu České republiky se blíží a kandidáti na tento lukrativní post pomalu vystrkují hlavy, jako houby po dešti....Celý článek »
vydáno před 6 let 4 dny
Chrudim/Praha – Říjnové volby do místních zastupitelstev nebudou jediné, jež se dotknou druhého největšího města Pardubického kraje. Poté, co...Celý článek »
vydáno před 7 let 34 týdny
Kladruby nad Labem - Když při své dovolené narazíte u nás nebo ve světě na památku UNESCO, vždy je to zárukou, že jde o něco mimořádného. Celkem 192...Celý článek »
vydáno před 7 let 46 týdnů
Pardubice - Národní kulturní památku Automatické mlýny Pardubice převzali před týdnem noví majitelé, manželé Mariana a Lukáš Smetanovi. V pondělí 9....Celý článek »
vydáno před 10 let 27 týdnů
Slatiňany/Kladruby nad Labem - Policie stíhá ředitele Národního hřebčína Kladruby nad Labem Jiřího Jehličku za to, že se měl podílet na manipulaci s...Celý článek »
vydáno před 10 let 35 týdnů
Kladruby nad Labem - Zdejší národní hřebčín bude zkoušet v srpnu potřetí štěstí s přidělením 300milionové dotace z evropských fondů, které bude nutné...Celý článek »