Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 týdnů 6 dnů
Chrudimsko – Buď se na Chrudimsku začíná rozmáhat nový nešvar, nebo se policie až podezřele často zajímá zrovna o řidiče vozů značky Fabia....Celý článek »
vydáno před 42 týdny 3 dny
Chrudim – Tak už je to tady! Stavební práce na dlouho očekávaném projektu už se začínají pomalu rozjíždět.  Celý tento prostor se promění ve...Celý článek »
vydáno před 2 roky 43 týdny
Chrudim – Budou mít veřejná projednávání projektů chystaných městem vůbec někdy konce? Tato otázka se nabízí, když si aktivní občan přečte nejnovější...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Chrudim – Málokdy se nová výstavba setká se souhlasem starousedlíků. Prakticky nikdo nechce měnit zažité zvyklosti, mít „za humny“ další budovy,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 36 týdnů
Chrudim – O tom, že se chystá setkání úředníků a politiků s občany k diskusi o nové knihovně v Topolské ulici, Chrudimské noviny již informovaly....Celý článek »
vydáno před 3 roky 39 týdnů
Chrudim – Místní městská knihovna má několik poboček. Kromě té neznámější a nejvíce využívané ve Filištínské ulici zajišťuje provoz také v budově...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Přestože mnozí řidiči na území města srdnatě porušují dopravní předpisy a jezdí rychlostí vyšší, než se smí, střety s chodcem a vážné...Celý článek »
vydáno před 5 let 2 týdny
Chrudim – Avizovanou proměnu budovy bývalé pobočky městské knihovny v Topolské ulici mnozí doslova obrečeli. Z domku má být prodejna textilu. Město...Celý článek »
vydáno před 5 let 8 týdnů
Chrudim – Nemožné se stalo skutkem. Vedení města našlo v rekordně krátkém čase zájemce o pronájem budovy bývalé knihovny v Topolské ulici. To, co...Celý článek »
vydáno před 5 let 10 týdnů
Chrudim – Budova bývalé knihovny v Topolské ulici nepatří k těm stavbám, jimiž se město může chlubit. Zanedbaná budova by zasloužila spíše demoliční...Celý článek »