Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 27 týdnů
Chrudim - Zborcená zeď u katolického kostela svatého Václava se konečně dočká opravy. Nejen že zde přestanou pobíhající psi znečišťovat náhrobky, ale...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 5 dnů
Chrudim – V minulosti už se některá vojenská pohřebiště revitalizovala. Město Chrudim by příští rok mohlo z dotace od Ministerstva obrany upravit...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 4 dny
Chrudim – Na valné hromadě společností Technické služby a Sociální podnik města Chrudim se mimo jiné řešila otázka převodu chrudimských hřbitovů do...Celý článek »
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Chrudim – Jak dnes potvrdil uvolněný radní za Piráty Aleš Nunvář, kvůli udržení bezpečnosti bude muset nejspíš každý kámen ze zdi a schodů ven, aby...Celý článek »
vydáno před 1 rok 19 týdnů
Chrudim – Zeď u Chrudimky poblíž restaurace Kateřina se zhroutila už v březnu 2021, ale dodnes se nikdo nemá k její opravě. Povodí Labe alespoň...Celý článek »
vydáno před 2 roky 2 dny
Chrudim – Až budete vzhlížet k nákladnému plotu u zdi nad Širokými schody, mějte na paměti, že za jeho výslednou podobu utratil nemalé peníze...Celý článek »
vydáno před 2 roky 13 týdnů
Chrudim – Opravená zeď nad Širokými schody zatím stále vypadá pro někoho lépe potmě než ve dne. Celkový dojem totiž trochu narušuje šedivý tón stroze...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Chrudim – Říká se do třetice všeho dobrého, neplatí to ale pro opravu opěrné zdi v ulici Široké schody. Kdo by to byl čekal, že ještě před vypršením...Celý článek »
vydáno před 2 roky 38 týdnů
Chrudim – Osmého srpna to bude už čtyři měsíce, co pracovníci Povodí Labe bagy s pískem provizorně zadělali díru v opěrné zdi na propadlém...Celý článek »
vydáno před 2 roky 38 týdnů
Chrudim – Rachot sbíječek narážejících do betonu, to je ranní idylka, kterou zažívají v těchto dnech obyvatelé domů v okolí Širokých schodů, kterým...Celý článek »