Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 49 týdnů 6 dnů
Chrudim – Po několikaleté odmlce přičítané pandemii covid-19 se město Chrudim na popud komise pro zahraniční vztahy a cestovní ruch rozhodlo, že...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 4 dny
Chrudim – Rada města Chrudim schválila, aby se starosta František Pilný (ANO 2011) a uvolněný radní Aleš Nunvář (Piráti) vydali společně do...Celý článek »
vydáno před 6 let 17 týdnů
Chrudim – Partnerská města, která v současné době udržují přátelské kontakty s východočeskými Athénami, zná asi každý. Svidník, Olešnica, Motovu a...Celý článek »
vydáno před 6 let 25 týdnů
Chrudim – Pohádka s dobrým koncem, nebo náplast na zhrzené srdce opuštěné Holanďany? I takové otázky vyvolává nejnovější uzavřené partnerství mezi...Celý článek »
vydáno před 7 let 16 týdnů
Chrudim – Nová partnerská města, ukončení spolupráce s nejstarším partnerem, český rok v Polsku: to jsou témata, která se v listopadu probírala na...Celý článek »
vydáno před 8 let 20 týdnů
Chrudim - Spolupráce s partnerskými městy, o níž ve svých pravidelných výstupech informuje komise pro zahraniční vztahy rady města, připomíná spíše...Celý článek »
vydáno před 10 let 4 týdny
Chrudim se už druží s holandským Ede, slovenským Svidníkem a polskou Olešnicí, přičemž nyní se na scéně objevily další možnosti spolupráce s novými...Celý článek »
vydáno před 3 roky 45 týdnů
Chrudim – Politické špičky, na jejichž bedrech leží nelehké břemeno veřejné služby těm, kdo je svými hlasy pozvedli až k místům v místní samosprávě...Celý článek »
vydáno před 4 roky 9 týdnů
Chrudim – Bezradnost a přešlapování na místě. I tak se dá definovat spolupráce, nebo spíše „nespolupráce“ s partnerskými městy. Začalo to už za...Celý článek »
vydáno před 4 roky 23 týdny
Chrudim – S partnerskými městy je poměrně obtížné pořízení. Jak již Chrudimské noviny několikrát informovaly, bývalá velkolepá spolupráce s...Celý článek »