Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 1 týden
Pardubice - Že se za volant auta usedá za střízliva, zřejmě opomněla 43letá řidička Fordu Ka. Její jízda neunikla pozornosti policejní hlídce, když...Celý článek »
vydáno před 11 let 19 týdnů
Pardubice - Od pondělí mají dopravní policisté skutečně napilno. Jenom v pondělí vyšetřovali na Pardubicku 14 dopravních nehod. Škoda na autech...Celý článek »
vydáno před 11 let 36 týdnů
Sobětuchy - V pátek před 23. hodinou vyjížděli policisté k nehodě 44leté řidičky, která se svým vozem skončila v příkopu. Žena vyjela...Celý článek »
vydáno před 11 let 46 týdnů
Chrudim – V pátek jen pár minut po půlnoci kontrolovali policisté ve Slatiňanech projíždějící auto Fiat Uno. Za jeho volantem seděla dvaadvacetiletá...Celý článek »
vydáno před 50 týdnů 5 dnů
Chrudim – Ve středu před desátou večer si značně alkoholem posilněná žena (25) na Masarykově náměstí všimla u otevřeného auta klíčků v zapalování a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 týdny
Chrudimsko – Policie při své pondělní kontrole natrefila dvakrát na řidiče (34) v autě Ford Focus, který na poprvé nebral jejich zákaz vážně a ve...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Proseč – Řidička Mazdy si v neděli asi nejela nakoupit zdravotní obuv Santé, nebo se tudy možná vracela z víkendového pobytu v chatové...Celý článek »
vydáno před 8 let 13 týdnů
Bošov - V nočních hodinách narazila policejní hlídka z chrasteckého obvodního oddělení  v Bošově na Chrudimsku na 33letého opilce...Celý článek »
vydáno před 8 let 15 týdnů
Chrudim/Slatiňany - První řidička letošního roku, která byla pod vlivem alkoholu, je 27letá žena z Chrudimska. Ta slavila podle slov policejního...Celý článek »
vydáno před 8 let 20 týdnů
Chrudim - V době, kdy byla Chrudim plná čertů, Mikulášů a andělů, zastavila policejní hlídka řidičku auta značky Mercedes Benz, a to pro podezření na...Celý článek »