Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 7 týdnů
Chrudim – Přípravy rekonstrukce parčíku u Hotelu Centrál opět vzbudily diskuse o budoucnosti celé lokality. Husova ulice a její těsné sousedství...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 2 dny
Chrudim – V minulosti už se některá vojenská pohřebiště revitalizovala. Město Chrudim by příští rok mohlo z dotace od Ministerstva obrany upravit...Celý článek »
vydáno před 25 týdnů 6 dnů
Chrudim – Nově instalované dopravní značky upozorňují na zákazy vjezdu i stání a ukazují přikázaný směr jízdy. Cyklostezka je uzavřena, průjezd na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 4 dny
Chrudim – Po Chrudimi se tu a tam nějaký ten oddělený kryt lamp válí už od května minulého roku skoro měsíc co měsíc. Ty se většinou nesundávají...Celý článek »
vydáno před 2 roky 3 týdny
Chrudim – Sliby se prý mají plnit nejen o Vánocích, ale také alespoň před volbami. Toho si jsou vědomi i Chrudimáci, kteří měli obnovu kašny Brusel v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 4 týdny
Chrudim – Husova ulice a její okolí nepatří k těm místům, jimiž by se mohla prakticky kterákoliv radnice chlubit. Zeleně pomálu, dětských hřišť podle...Celý článek »
vydáno před 2 roky 6 týdnů
Chrudim – Blýská se konečně na lepší časy? Komise znovu upozornila na neutěšený stav přírodní památky Ptačí ostrovy. Cestáři v tom...Celý článek »
vydáno před 2 roky 16 týdnů
Chrudim – Z brzké realizace nové zastávky U kapličky zřejmě sejde. Když město představovalo participativní rozpočet, kladlo velký důraz na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 16 týdnů
Chrudim – Chrudimský R Klub se i přes petici některých obyvatel a vládní omezení zatím stále drží. Podle vyjádření starosty se stížnosti na R Klub...Celý článek »
vydáno před 2 roky 33 týdny
Chrudim – Až prý nastane ten pravý čas, Masarykovo náměstí se promění v oázu klidu a dostojí svému názvu. Vždyť budoucí revitalizaci současné úpravy...Celý článek »