Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 37 týdnů 7 hodin
Chrudim – Odbor školství, kultury a sportu vydal oznámení, že se v pátek a sobotu zkrátí doba nočního klidu. Je proto zbytečné volat v pátek před...Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Chrudim – Noční výjezdy k hlasitému rušení nočního klidu na Palackého třídě nebývaly dříve ničím neobvyklým. Když se však hlasitá hudba začala...Celý článek »
vydáno před 3 roky 12 týdnů
Chrudim – Obchodníci v centru města i jinde, když touží po zviditelnění své provozovny, umisťují před ni reklamní ceduli na nožičkách. Neděje se tak...Celý článek »
vydáno před 5 let 3 týdny
Chrudim – Týrání zvířat je obrovským problémem, který svými důsledky a krutostí zasahuje celou společnost. Chrudimáků se před třemi lety výrazně...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Školské obvody stanovují, do kterých škol, respektive školek mají být jednotlivé děti přihlašovány. Před dvěma lety město muselo vyhláškami...Celý článek »
vydáno před 5 let 33 týdny
Pořádně se vyspat, především v létě, to je pro mnohé z nás často neuskutečnitelná tužba. Nejen vedro nedovoluje otevřít okno a vdechovat osvěžující...Celý článek »
vydáno před 5 let 35 týdnů
Chrudim – Letní kino za budovou Muzea leží vzbuzuje mnoho kontroverzí. Primárním problémem, na nějž upozornil i diskutér pod jedním z článků...Celý článek »
vydáno před 7 let 4 týdny
Chrudim – Jedním z bodů pondělního jednání městského zastupitelstva bude i schvalování nové obecně závazné vyhlášky, která určuje výši poplatku za...Celý článek »
vydáno před 7 let 14 týdnů
Chrudim – S kuriózním dotazem se teď obrátil na město jeden z obyvatel domů u místního vlakového nádraží. Někdo z ze sousedů Josefa Skřivánka má...Celý článek »
vydáno před 7 let 18 týdnů
Chrudim – Poslední jednání městských zastupitelů před koncem roku si jeho účastníci z řad opozice chtěli nejspíše užít do sytosti, protože právě...Celý článek »