Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 44 týdny
Chrudim - Město zrestaurovalo hrob svého slavného rodáka Jana Nepomuka Štěpánka, významné osobnosti českého národního obrození. Oprava hrobu na...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 1 den
Chrudim – V Chrudimi se rozhodli bojovat s nezodpovědnými majiteli koček svérázným způsobem. První termín odchytu právě probíhá v ulici Ke Smuteční...Celý článek »
vydáno před 3 roky 35 týdnů
Přelouč/Polička – Na oddělení hematologie fakultní nemocnice v Hradci Králové je od neděle 9. srpna hospitalizovaná na jednotce intenzivní péče Lucka...Celý článek »
vydáno před 4 roky 36 týdnů
Chrudim – Zatímco demolici historicky bezcenného mlýna pod Kopanicí část veřejnosti „obrečela“ a do dnešních dní se s ní nehodlá smířit, faktická...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Funerální turistika zažívá v posledních letech nebývalý rozkvět. Lidé rádi cestují k hrobům velikánů a známých osobností, města proto...Celý článek »
vydáno před 6 let 19 týdnů
Chrudim – V oblasti funerální zažívá v poslední době město nebývalý rozkvět. Není to tak dávno, co nechala radnice ukázkově zrestaurovat pohřebiště z...Celý článek »
vydáno před 6 let 35 týdnů
Chrudim – V letošním roce si Chrudimáci mohli připomenout nejen letce Jaroslava Kudláčka, ale také 160 let od úmrtí Josefa Ressela. Na příští rok...Celý článek »
vydáno před 7 let 16 týdnů
Chrudim – Jak již Chrudimské noviny informovaly, město začalo uvažovat o adopci hrobu další význačné místní osobnosti. Místo posledního odpočinu...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Chrudim - Týraná fenka Rosi, jejíž příběh vzbudil velký ohlas, se připravuje na adopci novým majitelem. Po operaci, při níž jí byly odstraněny kožní...Celý článek »