Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 28 týdnů 6 dnů
Chrudim – V Medlešicích se snaží v rámci svých možností, a tak si nechali vytvořit u specialisty nový heraldický znak. Když ale přijede do této dnes...Celý článek »
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Chrudim – Město se rozhodlo připravit projekt na opravu venkovského barokního zámku v Medlešicích. V současné době je objekt zámku kulturním a...Celý článek »
vydáno před 4 roky 30 týdnů
Chrudim/Medlešice - Zámek v Medlešicích, chrudimské místní části, je dlouhodobě ve stavu, který vyžaduje rekonstrukci. Nejlépe celkovou. Spolu...Celý článek »
vydáno před 5 let 32 týdny
Chrudim – Komu se již přejedli předvolební pečení holoubci, jistě rád využije několika tipů, jak strávit víkend mimo všechen politický cirkus. Sobota...Celý článek »
vydáno před 6 let 16 týdnů
Chrudim/Medlešice – Místní část Medlešice sice dlouhá léta fungovala jako samostatná obec. Fungovat v rámci většího města, jako jedna z místních...Celý článek »
vydáno před 7 let 43 týdny
Lichnice - Na hradě Lichnice se můžete v sobotu 23. července od 13 hodin připojit k slavnostnímu uvítání panovníka Karla IV. Dobová...Celý článek »
vydáno před 7 let 47 týdnů
Třemošnice/Lichnice - V sobotu 25. června od 14 hodiny se bude na hradě Lichnici konat přednáška Jana Musila z Regionálního muzea Chrudim o Karlu IV...Celý článek »
vydáno před 8 let 3 týdny
Chrudim - Neděle prvního května není jen dnem, jímž začíná měsíc lásky a také, bohužel, den pracovního klidu, ale také datum, v němž si mateřská...Celý článek »
vydáno před 8 let 3 týdny
Chrudim - Konec měsíce je skoro tu a s ním i poslední dubnové tipy. Příští týden vás, milí čtenáři, budu muset nechat na pospas vaší libovůli....Celý článek »
vydáno před 8 let 12 týdnů
Chrudim - Kratičký únor nám pomalu končí a s ním by mohla naše kraje opustit i zima, která stále ještě odmítá odevzdat vládu jaru. Přestože jsou...Celý článek »