Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 36 týdnů
Chrudim – Chrudim je předposlední okresní město, kde ještě babybox chyběl. Na výrobu a montáž chrudimského babyboxu se zatím složili hlavně...Celý článek »
vydáno před 2 roky 42 týdny
Pardubice – Situace kolem parkování u nemocnice je kvůli postupujícím pracím na stavbě nového centrálního urgentního příjmu čím dál horší. Místo...Celý článek »
vydáno před 3 roky 4 týdny
Pardubice – První fotografie z příprav terénu pro budování nového srdce Pardubické nemocnice, kdy to vypadalo jako po odklízení následků řádění...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Pardubice – Dalším miminkem, kterému pomohl pardubický babybox, je „dívka v modrém“. Od roku 2008 už bylo takto zachráněno sedm dětí, poprvé se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Pardubice – Za 244 milionů včetně DPH se bude od jara do podzimu příštího roku rekonstruovat stávající nadjezd v ulici Kyjevská pocházející z roku...Celý článek »
vydáno před 4 roky 2 týdny
Pardubice – Nákaza koronavirem se nevyhnula ani Pardubické nemocnici. K úterní osmé hodině večerní bylo potvrzeno devět nakažených...Celý článek »
vydáno před 4 roky 27 týdnů
Pardubice - Rada Pardubického kraje na svém pondělním jednání řešila také záležitosti spojené s Nemocnicí Pardubického kraje a.s. Krajští...Celý článek »
vydáno před 5 let 14 týdnů
Pardubice - Moderní magnetická rezonance Vantage Galan se silou magnetického pole 3 Tesla už je uvnitř přístavby radiodiagnostického pavilonu...Celý článek »
vydáno před 5 let 32 týdny
Pardubice - V sále rady Pardubického kraje se ve čtvrtek 30. srpna odpoledne uskutečnilo jednání zástupců Pardubického kraje a města...Celý článek »
vydáno před 6 let 20 týdnů
Pardubice/Chrudim - V těchto městech se na území Pardubického kraje v současné době nachází babyboxy. S jejich zakladatelem Ludvíkem...Celý článek »