Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 týdnů 3 dny
Restaurace ve spolkové zemi Dolní Rakousko zavírají jedna za druhou. I proto se tamní zemská vláda rozhodla, že některým podnikům bude poskytovat...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudim – K dnešnímu dni skončila svůj provoz Restaurace Fortna Chrudim, kterou si pochvalovali hosté široko daleko kvůli jejímu servisu k hostům i...Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Vraťme se ještě ke konci května. Některé pranostiky se často jednotlivými měsíci prolínají. Počasí se kalendářem neřídí a většinou se mění zhruba...Celý článek »
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Je zajímavé, jak se v těchto měsících lidové pranostiky prolínají. Však se také počasí často mění. Březen, za kamna vlezem, duben, ještě tam budem....Celý článek »
vydáno před 2 roky 6 týdnů
Únor je nejkratší měsíc v roce. Hromnice 2. února ukončují Vánoce. Uklízí se betlém a poslední vánoční stromky. Křesťané ho slaví jako uvedení Páně...Celý článek »
vydáno před 2 roky 8 týdnů
Leden je na konci svého panování. Podle meteorologů teplotně mírně nadprůměrný. Pranostiky připomínají hlavně konec ledna: V lednu než sedláka,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Konec loňského a začátek letošního roku byl mimořádně teplý. Na Silvestra se na Náveském rybníku v Kunčí rybařilo. I mne to zlákalo. Přiznám se, že...Celý článek »
vydáno před 2 roky 33 týdny
Chrudim – Ještě než se rozednilo, zachvátily plameny z Husovy ulice chrudimský obchod s elektronikou, bytovým textilem a restauraci s bowlingem. Asi...Celý článek »
vydáno před 2 roky 46 týdnů
Chrudim – Zatímco třeba v hlavním městě využili skulinky v neobratném opatření a některé předzahrádky se tam otevřely dokonce už na začátku dubna,...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Živnostenské listy - Už šest let s pořadem Ano, šéfe! objíždí restaurace napříč republikou. Viděl kde co, poznal kdejaké způsoby řízení i provozu. Z...Celý článek »